Buelens Sophie

Contactgegevens Buelens Sophie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buelens Sophie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buelens Sophie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nachtegaallaan 1; 1731; Asse (Zellik), België

Telefoon (phone): 02 466 32 68 (+32-02 466 32 68) 02 466 32 68 (+32-02 466 32 68)

Fax (fax): +32 (65) 600-26-36 +32 (65) 600-26-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buelens Sophie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buelens Sophie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buelens Sophie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buelens Sophie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buelens Sophie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buelens Sophie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buelens Sophie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buelens Sophie
Products information Buelens Sophie

BTW identificatienummer (tax): BE08424835205
Ondernemingsnummer: 5702148437
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Buelens Sophie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buelens Sophie
(Get full report from official database of BE for Buelens Sophie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buelens Sophie
Addition kinds of activities for Buelens Sophie

22110208. Oxfords (katoenen stoffen) | Oxfords (cotton fabrics)
23410101. Nightgowns en negligees: vrouwen en kinderen | Nightgowns and negligees: women's and children's
24110200. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
24310106. Deurbekleding, hout | Door trim, wood
50740102. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment
52110401. Greenhouse kits, geprefabriceerd | Greenhouse kits, prefabricated

Werken bij Buelens Sophie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buelens Sophie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buelens Sophie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buelens Sophie. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Poetshulp Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van Buelens Sophie in sociale netwerken
Look for responds of Buelens Sophie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buelens Sophie. Laat een reactie achter voor Buelens Sophie. Buelens Sophie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buelens Sophie. Leave a respond for Buelens Sophie. Buelens Sophie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buelens Sophie op de google maps. Adres en contacten Buelens Sophie
Location of Buelens Sophie on the google maps. Address and contacts of Buelens Sophie

Andere gerelateerde bedrijven als come Buelens Sophie Buelens Sophie: VANCORA | Pourtois H | Bogemans B | DE PREST | Lapaglia Emmanuelle

Other related companies as Buelens Sophie: VANCORA | Pourtois H | Bogemans B | DE PREST | Lapaglia Emmanuelle

Buelens Sophie is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buelens Sophie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08424835205. Het bedrijf Buelens Sophie bevindt zich op het adres: Nachtegaallaan 1; 1731; Asse (Zellik). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 139,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Buelens Sophie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buelens Sophie is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buelens Sophie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buelens Sophie, openstaande posities, locatie van Buelens Sophie op de kaart.

Buelens Sophie is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buelens Sophie, company assigned to the tax number BE08424835205. The company Buelens Sophie is located at the address: Nachtegaallaan 1; 1731; Asse (Zellik). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 139,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in Buelens Sophie were not found.
The main activity of Buelens Sophie is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Buelens Sophie is not available. You also can look at reviews of Buelens Sophie, open positions, location of Buelens Sophie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buelens Sophie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buelens Sophie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buelens Sophie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buelens Sophie, employees, financial statistics.