Bovré L

Contactgegevens Bovré L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bovré L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bovré L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Melkouwensteenweg 21; 2590; Berlaar, België

Telefoon (phone): 015 24 89 42 (+32-015 24 89 42) 015 24 89 42 (+32-015 24 89 42)

Fax (fax): 015 24 34 35 (+32-015 24 34 35) 015 24 34 35 (+32-015 24 34 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bovré L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bovré L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bovré L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bovré L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bovré L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bovré L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bovré L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bovré L
Products information Bovré L

BTW identificatienummer (tax): BE05587341308
Ondernemingsnummer: 6482452392
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Bovré L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bovré L
(Get full report from official database of BE for Bovré L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bovré L
Addition kinds of activities for Bovré L

20130202. Ham, gekookt: uit gekocht vlees | Ham, boiled: from purchased meat
22111214. Sateen, katoen | Sateens, cotton
22590103. Handschoenen, breien, behalve kleding- en semidresshandschoenen | Gloves, knit, except dress and semidress gloves
23719902. Glazen pels | Glazing furs
23960302. Cap fronts en visors | Cap fronts and visors
28999920. Schuimladingsmengsels | Foam charge mixtures
32310201. Spiegels, vrachtwagen en auto: gemaakt van aangekochte glas | Mirrors, truck and automobile: made from purchased glass
51439903. Zuivel depot | Dairy depot
54210201. Voedsel- en vriezerplannen, vlees | Food and freezer plans, meat
87410104. Personeelsmanagement | Personnel management

Werken bij Bovré L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bovré L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bovré L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bovré L. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Schrijnwerker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een jong innoverend bedrijf te Duffel, zijn we op zoek naar gemotiveerde schrijnwerkers. Binnenschrijnwerk: keukens, inbouwkasten, binnendeuren,...

  • POLYVALENT RUWBOUWARBEIDER (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Een constructie afbreken met behulp van een machine ?Sleuven graven ?De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones ?De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren ?Producten aanmaken (mortel plamuur lijm ...) ?Metselwerken uitvoeren ?Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen ?Het terrein of de constructie opruimen uitgraven of ophogen ?De werf opruimen en schoonmaken (materiaal werktuigen ...) ?De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van Bovré L in sociale netwerken
Look for responds of Bovré L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bovré L. Laat een reactie achter voor Bovré L. Bovré L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bovré L. Leave a respond for Bovré L. Bovré L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bovré L op de google maps. Adres en contacten Bovré L
Location of Bovré L on the google maps. Address and contacts of Bovré L

Andere gerelateerde bedrijven als come Bovré L Bovré L: BUREAU LAMSENS-BOSSUYT | J MAES ZONEN | ARDENNES DIESEL | VERONIQUE SAELENS | CAR REPAIR SHOP

Other related companies as Bovré L: BUREAU LAMSENS-BOSSUYT | J MAES ZONEN | ARDENNES DIESEL | VERONIQUE SAELENS | CAR REPAIR SHOP

Bovré L is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bovré L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05587341308. Het bedrijf Bovré L bevindt zich op het adres: Melkouwensteenweg 21; 2590; Berlaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Bovré L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bovré L is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bovré L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bovré L, openstaande posities, locatie van Bovré L op de kaart.

Bovré L is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bovré L, company assigned to the tax number BE05587341308. The company Bovré L is located at the address: Melkouwensteenweg 21; 2590; Berlaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Bovré L were not found.
The main activity of Bovré L is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bovré L is not available. You also can look at reviews of Bovré L, open positions, location of Bovré L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bovré L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bovré L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bovré L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bovré L, employees, financial statistics.