Bouchoms Eric

Contactgegevens Bouchoms Eric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouchoms Eric: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouchoms Eric

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Leuze 405A; 5300; Andenne (Vezin), België

Telefoon (phone): 081 58 17 64 (+32-081 58 17 64) 081 58 17 64 (+32-081 58 17 64)

Fax (fax): +32 (82) 816-90-97 +32 (82) 816-90-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouchoms Eric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouchoms Eric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouchoms Eric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouchoms Eric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouchoms Eric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouchoms Eric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouchoms Eric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouchoms Eric
Products information Bouchoms Eric

BTW identificatienummer (tax): BE04696624755
Ondernemingsnummer: 7012268066
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Bouchoms Eric zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouchoms Eric
(Get full report from official database of BE for Bouchoms Eric)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouchoms Eric
Addition kinds of activities for Bouchoms Eric

6331. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
20130204. Ham, ingeblikt: Uit gekocht vlees | Ham, canned: from purchased meat
32950100. Mineralen, gemalen of anderszins behandeld | Minerals, ground or otherwise treated
37990104. Sleepbars en systemen | Towing bars and systems
38210402. Kalibratie tapes, voor fysieke testmachines | Calibration tapes, for physical testing machines
50840707. Verontreiniging apparatuur, water (milieu) | Pollution control equipment, water (environmental)
80219900. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec

Werken bij Bouchoms Eric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouchoms Eric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouchoms Eric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouchoms Eric. Looking for open vacancies in other companies

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Halen : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

Zoek naar antwoorden van Bouchoms Eric in sociale netwerken
Look for responds of Bouchoms Eric in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouchoms Eric. Laat een reactie achter voor Bouchoms Eric. Bouchoms Eric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouchoms Eric. Leave a respond for Bouchoms Eric. Bouchoms Eric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouchoms Eric op de google maps. Adres en contacten Bouchoms Eric
Location of Bouchoms Eric on the google maps. Address and contacts of Bouchoms Eric

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouchoms Eric Bouchoms Eric: LEO SCHOUTEDEN | Renson C | Barrier G | HERRIJGERS | PHILIPPE VANDER EECKEN

Other related companies as Bouchoms Eric: LEO SCHOUTEDEN | Renson C | Barrier G | HERRIJGERS | PHILIPPE VANDER EECKEN

Bouchoms Eric is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouchoms Eric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04696624755. Het bedrijf Bouchoms Eric bevindt zich op het adres: Rue de Leuze 405A; 5300; Andenne (Vezin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Bouchoms Eric zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouchoms Eric is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouchoms Eric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouchoms Eric, openstaande posities, locatie van Bouchoms Eric op de kaart.

Bouchoms Eric is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouchoms Eric, company assigned to the tax number BE04696624755. The company Bouchoms Eric is located at the address: Rue de Leuze 405A; 5300; Andenne (Vezin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Bouchoms Eric were not found.
The main activity of Bouchoms Eric is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouchoms Eric is not available. You also can look at reviews of Bouchoms Eric, open positions, location of Bouchoms Eric on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouchoms Eric, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouchoms Eric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouchoms Eric, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouchoms Eric, employees, financial statistics.