FLPROXIMA PLUS SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • FLPROXIMA PLUS SA
Private companiesBusiness Services • FLPROXIMA PLUS SA

Contactgegevens FLPROXIMA PLUS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPROXIMA PLUS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPROXIMA PLUS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Alexander Fleming 6220 Fleurus Zi De Jumet - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-37-04-62 32-71-37-04-62

Fax (fax): 32-71-25-38-20 32-71-25-38-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPROXIMA PLUS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPROXIMA PLUS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPROXIMA PLUS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPROXIMA PLUS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPROXIMA PLUS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPROXIMA PLUS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPROXIMA PLUS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPROXIMA PLUS SA
Products information FLPROXIMA PLUS SA

BTW identificatienummer (tax): BE09805267333
Ondernemingsnummer: 4922668457
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLPROXIMA PLUS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing and setting - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPROXIMA PLUS SA
(Get full report from official database of BE for FLPROXIMA PLUS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPROXIMA PLUS SA
Addition kinds of activities for FLPROXIMA PLUS SA

262105. Poster en kunstpapieren | Poster and art papers
599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
20850101. Ethylalcohol voor drankdoeleinden | Ethyl alcohol for beverage purposes
24490202. Vaten, hout: gecoördineerd | Casks, wood: coopered
38120123. Omnibearing indicatoren | Omnibearing indicators
38279910. Spiegels, optisch | Mirrors, optical

Werken bij FLPROXIMA PLUS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPROXIMA PLUS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPROXIMA PLUS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPROXIMA PLUS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

  • JOBSTUDENTEN FASTFOODRESTAURANT M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Jij helpt bij het bereiden van de groentjes en de eerste voorbereidingen Je werkt met de kassa

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van FLPROXIMA PLUS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLPROXIMA PLUS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPROXIMA PLUS SA. Laat een reactie achter voor FLPROXIMA PLUS SA. FLPROXIMA PLUS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPROXIMA PLUS SA. Leave a respond for FLPROXIMA PLUS SA. FLPROXIMA PLUS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPROXIMA PLUS SA op de google maps. Adres en contacten FLPROXIMA PLUS SA
Location of FLPROXIMA PLUS SA on the google maps. Address and contacts of FLPROXIMA PLUS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPROXIMA PLUS SA FLPROXIMA PLUS SA: U.L.B. | B.B.C. LIBRAMONT | LE HODEY DE VILLERS | COIFFURE IR?NE | CARWASH 2000

Other related companies as FLPROXIMA PLUS SA: U.L.B. | B.B.C. LIBRAMONT | LE HODEY DE VILLERS | COIFFURE IR?NE | CARWASH 2000

FLPROXIMA PLUS SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPROXIMA PLUS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09805267333. Het bedrijf FLPROXIMA PLUS SA bevindt zich op het adres: Av. Alexander Fleming 6220 Fleurus Zi De Jumet - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing and setting - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLPROXIMA PLUS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPROXIMA PLUS SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPROXIMA PLUS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPROXIMA PLUS SA, openstaande posities, locatie van FLPROXIMA PLUS SA op de kaart.

FLPROXIMA PLUS SA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPROXIMA PLUS SA, company assigned to the tax number BE09805267333. The company FLPROXIMA PLUS SA is located at the address: Av. Alexander Fleming 6220 Fleurus Zi De Jumet - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing and setting - machinery and equipment. Products created in FLPROXIMA PLUS SA were not found.
The main activity of FLPROXIMA PLUS SA is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPROXIMA PLUS SA is not available. You also can look at reviews of FLPROXIMA PLUS SA, open positions, location of FLPROXIMA PLUS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPROXIMA PLUS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPROXIMA PLUS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPROXIMA PLUS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPROXIMA PLUS SA, employees, financial statistics.