'T KABOUTERKE

Contactgegevens 'T KABOUTERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KABOUTERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KABOUTERKE

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 657; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27571740 (+32-27571740) 27571740 (+32-27571740)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KABOUTERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KABOUTERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KABOUTERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KABOUTERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KABOUTERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KABOUTERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KABOUTERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KABOUTERKE
Products information 'T KABOUTERKE

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in 'T KABOUTERKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding; Babyspullen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KABOUTERKE
(Get full report from official database of BE for 'T KABOUTERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KABOUTERKE
Addition kinds of activities for 'T KABOUTERKE

599909. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies
762900. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
13890202. Meting van de debiet, olie en gas | Measurement of well flow rates, oil and gas
17420104. Pleisterwerk, gewoon of sierlijk | Plastering, plain or ornamental
24310207. Venster schermen, houten frame | Window screens, wood frame
26750000. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
26790902. Brandstofcelvormen, karton: gemaakt van aangekocht materiaal | Fuel cell forms, cardboard: made from purchased material
38269917. titrimeters | Titrimeters
38290511. Scalers, nucleaire straling | Scalers, nuclear radiation
73740101. Berekening van de dienst (computer) | Calculating service (computer)

Werken bij 'T KABOUTERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KABOUTERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KABOUTERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KABOUTERKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • Commercieel medewerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zonnebeke zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker. 

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

Zoek naar antwoorden van 'T KABOUTERKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T KABOUTERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KABOUTERKE. Laat een reactie achter voor 'T KABOUTERKE. 'T KABOUTERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KABOUTERKE. Leave a respond for 'T KABOUTERKE. 'T KABOUTERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KABOUTERKE op de google maps. Adres en contacten 'T KABOUTERKE
Location of 'T KABOUTERKE on the google maps. Address and contacts of 'T KABOUTERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KABOUTERKE 'T KABOUTERKE: Defise M & Fils Ets | MAISON MODESTIE | Imagination Page | Van Raes Tapijten B.V.B.A. | COIFFURE LOOTENS

Other related companies as 'T KABOUTERKE: Defise M & Fils Ets | MAISON MODESTIE | Imagination Page | Van Raes Tapijten B.V.B.A. | COIFFURE LOOTENS

'T KABOUTERKE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KABOUTERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf 'T KABOUTERKE bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 657; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Baby- and kinderkleding; Babyspullen. Producten gemaakt in 'T KABOUTERKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T KABOUTERKE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KABOUTERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KABOUTERKE, openstaande posities, locatie van 'T KABOUTERKE op de kaart.

'T KABOUTERKE is a company, that was registered 2009 in Leuven region, Belgium. Full name of company is 'T KABOUTERKE, company assigned to the tax number BE01141174316. The company 'T KABOUTERKE is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 657; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Baby- and kinderkleding; Babyspullen. Products created in 'T KABOUTERKE were not found.
The main activity of 'T KABOUTERKE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KABOUTERKE is not available. You also can look at reviews of 'T KABOUTERKE, open positions, location of 'T KABOUTERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KABOUTERKE, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KABOUTERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KABOUTERKE, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KABOUTERKE, employees, financial statistics.