Cantaert Medical Surplus BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Cantaert Medical Surplus BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • Cantaert Medical Surplus BVBA

Contactgegevens Cantaert Medical Surplus BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cantaert Medical Surplus BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cantaert Medical Surplus BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 1080; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Telefoon (phone): 09 222 92 60 (+32-09 222 92 60) 09 222 92 60 (+32-09 222 92 60)

Fax (fax): 09 222 66 01 (+32-09 222 66 01) 09 222 66 01 (+32-09 222 66 01)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cantaert Medical Surplus BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cantaert Medical Surplus BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cantaert Medical Surplus BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cantaert Medical Surplus BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cantaert Medical Surplus BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cantaert Medical Surplus BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cantaert Medical Surplus BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cantaert Medical Surplus BVBA
Products information Cantaert Medical Surplus BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07972198486
Ondernemingsnummer: 8360839843
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Cantaert Medical Surplus BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists and dental technicians - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cantaert Medical Surplus BVBA
(Get full report from official database of BE for Cantaert Medical Surplus BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cantaert Medical Surplus BVBA
Addition kinds of activities for Cantaert Medical Surplus BVBA

22980306. Slings, touw | Slings, rope
27520602. Posters, gelithografeerd | Posters, lithographed
28350000. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
35729901. Computer-hulptoestellen | Computer auxiliary storage units
80210106. Pedodontist | Pedodontist

Werken bij Cantaert Medical Surplus BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cantaert Medical Surplus BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cantaert Medical Surplus BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cantaert Medical Surplus BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

  • Natlakspuiter (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een natlakspuiter. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontkorrelen • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontvetten • Je zal de oppervlakken klaarmaken al naargelang het soort drager (ontvetten, afdekken, zandstralen, ...) • De lak aanbrengen • Je zal de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen • Werken in de verfcabine • Alles afwerken

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Zelzate (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van Cantaert Medical Surplus BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cantaert Medical Surplus BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cantaert Medical Surplus BVBA. Laat een reactie achter voor Cantaert Medical Surplus BVBA. Cantaert Medical Surplus BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cantaert Medical Surplus BVBA. Leave a respond for Cantaert Medical Surplus BVBA. Cantaert Medical Surplus BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cantaert Medical Surplus BVBA op de google maps. Adres en contacten Cantaert Medical Surplus BVBA
Location of Cantaert Medical Surplus BVBA on the google maps. Address and contacts of Cantaert Medical Surplus BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cantaert Medical Surplus BVBA Cantaert Medical Surplus BVBA: BOUCHERIE ISABELLE | BUREAU MATIبRE GRISE | JAN TERSAGO | Kauwenberghs K | KAPEL MOLENAARELST

Other related companies as Cantaert Medical Surplus BVBA: BOUCHERIE ISABELLE | BUREAU MATIبRE GRISE | JAN TERSAGO | Kauwenberghs K | KAPEL MOLENAARELST

Cantaert Medical Surplus BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cantaert Medical Surplus BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07972198486. Het bedrijf Cantaert Medical Surplus BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 1080; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 155,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists and dental technicians - Equipment and Supplies. Producten gemaakt in Cantaert Medical Surplus BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cantaert Medical Surplus BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cantaert Medical Surplus BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cantaert Medical Surplus BVBA, openstaande posities, locatie van Cantaert Medical Surplus BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cantaert Medical Surplus BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cantaert Medical Surplus BVBA, company assigned to the tax number BE07972198486. The company Cantaert Medical Surplus BVBA is located at the address: Kortrijksesteenweg 1080; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 155,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists and dental technicians - Equipment and Supplies. Products created in Cantaert Medical Surplus BVBA were not found.
The main activity of Cantaert Medical Surplus BVBA is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cantaert Medical Surplus BVBA is not available. You also can look at reviews of Cantaert Medical Surplus BVBA, open positions, location of Cantaert Medical Surplus BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cantaert Medical Surplus BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cantaert Medical Surplus BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cantaert Medical Surplus BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cantaert Medical Surplus BVBA, employees, financial statistics.