ABC Dental & Pharma NV

Contactgegevens ABC Dental & Pharma NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC Dental & Pharma NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC Dental & Pharma NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guido Gezellestraat 117; 1654; Beersel (Huizingen), België

Telefoon (phone): 02 363 82 63; 02 363 82 64 (+32-02 363 82 63; 02 363 82 64) 02 363 82 63; 02 363 82 64 (+32-02 363 82 63; 02 363 82 64)

Fax (fax): 02 363 82 70 (+32-02 363 82 70) 02 363 82 70 (+32-02 363 82 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC Dental & Pharma NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC Dental & Pharma NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC Dental & Pharma NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC Dental & Pharma NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC Dental & Pharma NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC Dental & Pharma NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC Dental & Pharma NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC Dental & Pharma NV
Products information ABC Dental & Pharma NV

BTW identificatienummer (tax): BE01886596679
Ondernemingsnummer: 6910369873
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ABC Dental & Pharma NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists and dental technicians - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC Dental & Pharma NV
(Get full report from official database of BE for ABC Dental & Pharma NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC Dental & Pharma NV
Addition kinds of activities for ABC Dental & Pharma NV

1481. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
25420100. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
30899923. Toiletten, draagbare chemicaliën: kunststoffen | Toilets, portable chemical: plastics
50990600. Muziekinstrumenten | Musical instruments
51439904. Bevroren zuivel-desserts | Frozen dairy desserts
73530101. Olievelduitrusting, verhuur of leasing | Oil field equipment, rental or leasing

Werken bij ABC Dental & Pharma NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC Dental & Pharma NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC Dental & Pharma NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC Dental & Pharma NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • HANDLANGER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

    Type: Vaste Job

    Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

Zoek naar antwoorden van ABC Dental & Pharma NV in sociale netwerken
Look for responds of ABC Dental & Pharma NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC Dental & Pharma NV. Laat een reactie achter voor ABC Dental & Pharma NV. ABC Dental & Pharma NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC Dental & Pharma NV. Leave a respond for ABC Dental & Pharma NV. ABC Dental & Pharma NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC Dental & Pharma NV op de google maps. Adres en contacten ABC Dental & Pharma NV
Location of ABC Dental & Pharma NV on the google maps. Address and contacts of ABC Dental & Pharma NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC Dental & Pharma NV ABC Dental & Pharma NV: MARC HUYSKENS | Decre (Tuinmachines) BVBA | Basin & Marot SA | Institut Scientifique du Verre | Andrien G

Other related companies as ABC Dental & Pharma NV: MARC HUYSKENS | Decre (Tuinmachines) BVBA | Basin & Marot SA | Institut Scientifique du Verre | Andrien G

ABC Dental & Pharma NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABC Dental & Pharma NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01886596679. Het bedrijf ABC Dental & Pharma NV bevindt zich op het adres: Guido Gezellestraat 117; 1654; Beersel (Huizingen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists and dental technicians - Equipment and Supplies. Producten gemaakt in ABC Dental & Pharma NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABC Dental & Pharma NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC Dental & Pharma NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC Dental & Pharma NV, openstaande posities, locatie van ABC Dental & Pharma NV op de kaart.

ABC Dental & Pharma NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABC Dental & Pharma NV, company assigned to the tax number BE01886596679. The company ABC Dental & Pharma NV is located at the address: Guido Gezellestraat 117; 1654; Beersel (Huizingen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists and dental technicians - Equipment and Supplies. Products created in ABC Dental & Pharma NV were not found.
The main activity of ABC Dental & Pharma NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC Dental & Pharma NV is not available. You also can look at reviews of ABC Dental & Pharma NV, open positions, location of ABC Dental & Pharma NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC Dental & Pharma NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC Dental & Pharma NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC Dental & Pharma NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC Dental & Pharma NV, employees, financial statistics.