Promodent S.A.

Contactgegevens Promodent S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Promodent S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Promodent S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Severin 34 4000 Liège, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Promodent S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Promodent S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Promodent S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Promodent S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Promodent S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Promodent S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Promodent S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Promodent S.A.
Products information Promodent S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09466064453
Ondernemingsnummer: 3217864990
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Dental products

Product categorie (product category): Dental Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Promodent S.A.
(Get full report from official database of BE for Promodent S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Promodent S.A.
Addition kinds of activities for Promodent S.A.

7829. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
10110102. Open pit taconite mijnbouw | Open pit taconite mining
35419910. Numerisch gecontroleerde metalen snijwerktuigen | Numerically controlled metal cutting machine tools
39519901. Kogelpennen en onderdelen | Ball point pens and parts
39999922. Hydroponische apparatuur | Hydroponic equipment
63219904. Wederkerige interinsurance uitwisselingen | Reciprocal interinsurance exchanges
73829902. Brandalarm onderhoud en monitoring | Fire alarm maintenance and monitoring

Werken bij Promodent S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Promodent S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Promodent S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Promodent S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

Zoek naar antwoorden van Promodent S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Promodent S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Promodent S.A.. Laat een reactie achter voor Promodent S.A.. Promodent S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Promodent S.A.. Leave a respond for Promodent S.A.. Promodent S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Promodent S.A. op de google maps. Adres en contacten Promodent S.A.
Location of Promodent S.A. on the google maps. Address and contacts of Promodent S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Promodent S.A. Promodent S.A.: GEMEENTELIJKE SPORTHAL | LUC VAN DEN BROECK | ANN DESTROOPER | AVET TRANSPORT | DELTA-LOGISCTICS

Other related companies as Promodent S.A.: GEMEENTELIJKE SPORTHAL | LUC VAN DEN BROECK | ANN DESTROOPER | AVET TRANSPORT | DELTA-LOGISCTICS

Promodent S.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Promodent S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09466064453. Het bedrijf Promodent S.A. bevindt zich op het adres: Rue Saint-Severin 34 4000 Liège. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 419,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dental Products. Lijst met producten zijn Dental products.
De hoofdactiviteit van Promodent S.A. is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Promodent S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Promodent S.A., openstaande posities, locatie van Promodent S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Promodent S.A. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Promodent S.A., company assigned to the tax number BE09466064453. The company Promodent S.A. is located at the address: Rue Saint-Severin 34 4000 Liège. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 419,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dental Products. List of products are Dental products.
The main activity of Promodent S.A. is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Promodent S.A. is not available. You also can look at reviews of Promodent S.A., open positions, location of Promodent S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Promodent S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Promodent S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Promodent S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Promodent S.A., employees, financial statistics.