AVET TRANSPORT

Contactgegevens AVET TRANSPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVET TRANSPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVET TRANSPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TER LINDENSTRAAT 65; 8792; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56717038 (+32-56717038) 56717038 (+32-56717038)

Fax (fax): +32 (86) 599-53-40 +32 (86) 599-53-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVET TRANSPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVET TRANSPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVET TRANSPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVET TRANSPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVET TRANSPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVET TRANSPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVET TRANSPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVET TRANSPORT
Products information AVET TRANSPORT

BTW identificatienummer (tax): BE03584259033
Ondernemingsnummer: 6741455078
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in AVET TRANSPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVET TRANSPORT
(Get full report from official database of BE for AVET TRANSPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVET TRANSPORT
Addition kinds of activities for AVET TRANSPORT

651204. Woningoperatie, pieren en dokken | Property operation, piers and docks
23960102. Linnen, kleding: gemaakt van aangekochte materialen | Linings, apparel: made from purchased materials
34430704. Kraanhaken, gelamineerde plaat | Crane hooks, laminated plate
51490503. Minerale of bronwaterbotteling | Mineral or spring water bottling
51599904. Vezels, groente | Fibers, vegetable
87320000. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research

Werken bij AVET TRANSPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVET TRANSPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVET TRANSPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVET TRANSPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van AVET TRANSPORT in sociale netwerken
Look for responds of AVET TRANSPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVET TRANSPORT. Laat een reactie achter voor AVET TRANSPORT. AVET TRANSPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVET TRANSPORT. Leave a respond for AVET TRANSPORT. AVET TRANSPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVET TRANSPORT op de google maps. Adres en contacten AVET TRANSPORT
Location of AVET TRANSPORT on the google maps. Address and contacts of AVET TRANSPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come AVET TRANSPORT AVET TRANSPORT: FLHABITATIONS SOCIALES DE ST-NICOLAS ET COMMUNES ENVIRONNANTES SCRL | FLTHESE DAYS NV | PISCINE COMMUN. ANDERLUES | COLLUMBIEN JEAN BVBA | VERONIQUE

Other related companies as AVET TRANSPORT: FLHABITATIONS SOCIALES DE ST-NICOLAS ET COMMUNES ENVIRONNANTES SCRL | FLTHESE DAYS NV | PISCINE COMMUN. ANDERLUES | COLLUMBIEN JEAN BVBA | VERONIQUE

AVET TRANSPORT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVET TRANSPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03584259033. Het bedrijf AVET TRANSPORT bevindt zich op het adres: TER LINDENSTRAAT 65; 8792; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 575,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in AVET TRANSPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVET TRANSPORT is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVET TRANSPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVET TRANSPORT, openstaande posities, locatie van AVET TRANSPORT op de kaart.

AVET TRANSPORT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVET TRANSPORT, company assigned to the tax number BE03584259033. The company AVET TRANSPORT is located at the address: TER LINDENSTRAAT 65; 8792; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 575,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Goederenvervoer over de weg; Verhuur bouwmachines. Products created in AVET TRANSPORT were not found.
The main activity of AVET TRANSPORT is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AVET TRANSPORT is not available. You also can look at reviews of AVET TRANSPORT, open positions, location of AVET TRANSPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVET TRANSPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVET TRANSPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVET TRANSPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVET TRANSPORT, employees, financial statistics.