LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE
Private companiesCoal Mining • LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE

Contactgegevens LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Léon Gramme 47; 1350; Orp-Jauche (Marilles), België

Telefoon (phone): 019 63 59 47 (+32-019 63 59 47) 019 63 59 47 (+32-019 63 59 47)

Fax (fax): 019 63 59 47 (+32-019 63 59 47) 019 63 59 47 (+32-019 63 59 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE
Products information LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE

BTW identificatienummer (tax): BE01521301269
Ondernemingsnummer: 7843658447
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 401,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dental laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE
(Get full report from official database of BE for LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE
Addition kinds of activities for LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE

07220202. Fruit, machine oogstdiensten | Fruit, machine harvesting services
07230404. Fruit gradering diensten | Fruit grading services
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
35320403. Auto's, mijnbouw | Cars, mining
37140204. Kogelgewricht, motorvoertuig | Ball joints, motor vehicle

Werken bij LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zoeken we regio Moeskroen een Elektromechanieker (M/V): - Je voert curatief en preventief onderhoud van allerhande installaties uit - Beheer uitgebreid machinepark - Verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties

  • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

  • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Automation Support Engineer (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE in sociale netwerken
Look for responds of LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE. Laat een reactie achter voor LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE. LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE. Leave a respond for LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE. LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE op de google maps. Adres en contacten LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE
Location of LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE on the google maps. Address and contacts of LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE: FORTIS | Diarough NV | HERTZ | PREVEDELLO J | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE: FORTIS | Diarough NV | HERTZ | PREVEDELLO J | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01521301269. Het bedrijf LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE bevindt zich op het adres: Rue Léon Gramme 47; 1350; Orp-Jauche (Marilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 401,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dental laboratories. Producten gemaakt in LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE, openstaande posities, locatie van LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE op de kaart.

LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE, company assigned to the tax number BE01521301269. The company LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE is located at the address: Rue Léon Gramme 47; 1350; Orp-Jauche (Marilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 401,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dental laboratories. Products created in LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE were not found.
The main activity of LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE is not available. You also can look at reviews of LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE, open positions, location of LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABORATOIRE DENTAIRE SAUVAGE, employees, financial statistics.