LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA
Private companiesMiscellaneous Retail • LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA

Contactgegevens LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Mimosas 2; 1950; Kraainem, België

Telefoon (phone): 02 782 20 67; 0475 24 83 20 (+32-02 782 20 67; 0475 24 83 20) 02 782 20 67; 0475 24 83 20 (+32-02 782 20 67; 0475 24 83 20)

Fax (fax): 02 782 19 45 (+32-02 782 19 45) 02 782 19 45 (+32-02 782 19 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA
Products information LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA

BTW identificatienummer (tax): BE06438781738
Ondernemingsnummer: 6134185791
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dental laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA
(Get full report from official database of BE for LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA
Addition kinds of activities for LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA

317199. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
10440101. Open pit zilveren mijnbouw | Open pit silver mining
20230208. Verdampte Karnemelk | Evaporated buttermilk
38239904. Vochtigheidsinstrumenten, industrieel proces type | Humidity instruments, industrial process type
89990200. Kunstgerelateerde diensten | Art related services

Werken bij LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

  • Operator - vaste nacht (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator in 2 ploegen sta je in voor verschillende werkposten doorheen het productieproces van kunststof.

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA in sociale netwerken
Look for responds of LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA. Laat een reactie achter voor LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA. LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA. Leave a respond for LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA. LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA op de google maps. Adres en contacten LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA
Location of LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA on the google maps. Address and contacts of LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA: KNOCKAERT | ALDI | C.S. SART TILMAN | GARAGE NAPOLITANO | SANIVER

Other related companies as LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA: KNOCKAERT | ALDI | C.S. SART TILMAN | GARAGE NAPOLITANO | SANIVER

LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06438781738. Het bedrijf LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA bevindt zich op het adres: Avenue des Mimosas 2; 1950; Kraainem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 732,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dental laboratories. Producten gemaakt in LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA, openstaande posities, locatie van LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA op de kaart.

LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA, company assigned to the tax number BE06438781738. The company LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA is located at the address: Avenue des Mimosas 2; 1950; Kraainem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 732,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dental laboratories. Products created in LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA were not found.
The main activity of LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA is not available. You also can look at reviews of LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA, open positions, location of LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABORATOIRE DENTAIRE MIECRET P SA, employees, financial statistics.