Kindermans T

Contactgegevens Kindermans T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kindermans T: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kindermans T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vliegveldlaan 12; 3800; Sint-Truiden (Brustem), België

Telefoon (phone): 011 69 60 64 (+32-011 69 60 64) 011 69 60 64 (+32-011 69 60 64)

Fax (fax): +32 (65) 337-78-80 +32 (65) 337-78-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kindermans T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kindermans T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kindermans T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kindermans T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kindermans T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kindermans T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kindermans T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kindermans T
Products information Kindermans T

BTW identificatienummer (tax): BE09261993408
Ondernemingsnummer: 8692626953
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Kindermans T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dental laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kindermans T
(Get full report from official database of BE for Kindermans T)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kindermans T
Addition kinds of activities for Kindermans T

072102. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
364500. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
17310104. Installatie van schakelapparaten en aanverwante apparaten | Switchgear and related devices installation
38210119. Laboratoriumapparatuur voor de fysica, niet inbegrepen | Physics laboratory apparatus, nec
38290301. Alidades, opmeting | Alidades, surveying
49250103. Cokeovens, bijproduct: productie of distributie van gas | Coke ovens, byproduct: manufacturing or distribution of gas
51980200. Vernis | Varnishes
92210401. Politie bescherming, federale overheid | Police protection, federal government

Werken bij Kindermans T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kindermans T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kindermans T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kindermans T. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch afvalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een operator. Wat houdt de job precies in? Je lost kleine technische storingen op en zorgt ervoor dat de machine zo optimaal mogelijk draait. Dit alles leer je binnen het bedrijf. Je moet echter wel met een heftruck kunnen rijden.

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Kindermans T in sociale netwerken
Look for responds of Kindermans T in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kindermans T. Laat een reactie achter voor Kindermans T. Kindermans T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kindermans T. Leave a respond for Kindermans T. Kindermans T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kindermans T op de google maps. Adres en contacten Kindermans T
Location of Kindermans T on the google maps. Address and contacts of Kindermans T

Andere gerelateerde bedrijven als come Kindermans T Kindermans T: Coenjaerts NV | DAILY SANDWICHES | BANCONTACT-MISTER CASH | Lvr Management | COVEE

Other related companies as Kindermans T: Coenjaerts NV | DAILY SANDWICHES | BANCONTACT-MISTER CASH | Lvr Management | COVEE

Kindermans T is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kindermans T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09261993408. Het bedrijf Kindermans T bevindt zich op het adres: Vliegveldlaan 12; 3800; Sint-Truiden (Brustem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 755,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dental laboratories. Producten gemaakt in Kindermans T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kindermans T is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kindermans T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kindermans T, openstaande posities, locatie van Kindermans T op de kaart.

Kindermans T is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kindermans T, company assigned to the tax number BE09261993408. The company Kindermans T is located at the address: Vliegveldlaan 12; 3800; Sint-Truiden (Brustem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 755,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dental laboratories. Products created in Kindermans T were not found.
The main activity of Kindermans T is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kindermans T is not available. You also can look at reviews of Kindermans T, open positions, location of Kindermans T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kindermans T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kindermans T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kindermans T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kindermans T, employees, financial statistics.