DENTAL LABO T A V MR W SIERENS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • DENTAL LABO T A V MR W SIERENS
Private companiesCoal Mining • DENTAL LABO T A V MR W SIERENS

Contactgegevens DENTAL LABO T A V MR W SIERENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DENTAL LABO T A V MR W SIERENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DENTAL LABO T A V MR W SIERENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 502; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 45 67 (+32-03 651 45 67) 03 651 45 67 (+32-03 651 45 67)

Fax (fax): +32 (13) 474-89-31 +32 (13) 474-89-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DENTAL LABO T A V MR W SIERENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DENTAL LABO T A V MR W SIERENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DENTAL LABO T A V MR W SIERENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DENTAL LABO T A V MR W SIERENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DENTAL LABO T A V MR W SIERENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DENTAL LABO T A V MR W SIERENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DENTAL LABO T A V MR W SIERENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DENTAL LABO T A V MR W SIERENS
Products information DENTAL LABO T A V MR W SIERENS

BTW identificatienummer (tax): BE09664642333
Ondernemingsnummer: 8719543457
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DENTAL LABO T A V MR W SIERENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dental laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DENTAL LABO T A V MR W SIERENS
(Get full report from official database of BE for DENTAL LABO T A V MR W SIERENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DENTAL LABO T A V MR W SIERENS
Addition kinds of activities for DENTAL LABO T A V MR W SIERENS

367902. Opnemen en afspelen apparaat, inclusief phonograph | Recording and playback apparatus, including phonograph
24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
28190501. Potash alum | Potash alum
34299912. Zadelmakerij | Saddlery hardware
35520106. Combinatie machines, textiel | Combing machines, textile
37430109. Sleep auto's, spoorweg | Sleeping cars, railroad
59489902. Bagage, behalve footlockers en koffers | Luggage, except footlockers and trunks
70210000. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
79220000. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services

Werken bij DENTAL LABO T A V MR W SIERENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DENTAL LABO T A V MR W SIERENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DENTAL LABO T A V MR W SIERENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DENTAL LABO T A V MR W SIERENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • Jobstudent(e) telefonist(e) (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een jobstudent(e) voor het nabellen van offertes.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van DENTAL LABO T A V MR W SIERENS in sociale netwerken
Look for responds of DENTAL LABO T A V MR W SIERENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DENTAL LABO T A V MR W SIERENS. Laat een reactie achter voor DENTAL LABO T A V MR W SIERENS. DENTAL LABO T A V MR W SIERENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DENTAL LABO T A V MR W SIERENS. Leave a respond for DENTAL LABO T A V MR W SIERENS. DENTAL LABO T A V MR W SIERENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DENTAL LABO T A V MR W SIERENS op de google maps. Adres en contacten DENTAL LABO T A V MR W SIERENS
Location of DENTAL LABO T A V MR W SIERENS on the google maps. Address and contacts of DENTAL LABO T A V MR W SIERENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DENTAL LABO T A V MR W SIERENS DENTAL LABO T A V MR W SIERENS: Mitsubishi Trust & Banking Corp (Europe) SA | CANON-QUICK COPY | Odra-Consult BVBA | Ballon Gabri?l-Luc | A.S.A.P. EXECUTIVE ASSISTANCE

Other related companies as DENTAL LABO T A V MR W SIERENS: Mitsubishi Trust & Banking Corp (Europe) SA | CANON-QUICK COPY | Odra-Consult BVBA | Ballon Gabri?l-Luc | A.S.A.P. EXECUTIVE ASSISTANCE

DENTAL LABO T A V MR W SIERENS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DENTAL LABO T A V MR W SIERENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09664642333. Het bedrijf DENTAL LABO T A V MR W SIERENS bevindt zich op het adres: Bredabaan 502; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dental laboratories. Producten gemaakt in DENTAL LABO T A V MR W SIERENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DENTAL LABO T A V MR W SIERENS is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DENTAL LABO T A V MR W SIERENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DENTAL LABO T A V MR W SIERENS, openstaande posities, locatie van DENTAL LABO T A V MR W SIERENS op de kaart.

DENTAL LABO T A V MR W SIERENS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DENTAL LABO T A V MR W SIERENS, company assigned to the tax number BE09664642333. The company DENTAL LABO T A V MR W SIERENS is located at the address: Bredabaan 502; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dental laboratories. Products created in DENTAL LABO T A V MR W SIERENS were not found.
The main activity of DENTAL LABO T A V MR W SIERENS is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DENTAL LABO T A V MR W SIERENS is not available. You also can look at reviews of DENTAL LABO T A V MR W SIERENS, open positions, location of DENTAL LABO T A V MR W SIERENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DENTAL LABO T A V MR W SIERENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DENTAL LABO T A V MR W SIERENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DENTAL LABO T A V MR W SIERENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DENTAL LABO T A V MR W SIERENS, employees, financial statistics.