CENTRE DENTAIRE KILLENS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • CENTRE DENTAIRE KILLENS
Private companiesCoal Mining • CENTRE DENTAIRE KILLENS

Contactgegevens CENTRE DENTAIRE KILLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DENTAIRE KILLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DENTAIRE KILLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jean-Baptiste Serkeyn 1; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 426 76 65 (+32-02 426 76 65) 02 426 76 65 (+32-02 426 76 65)

Fax (fax): +32 (84) 765-94-85 +32 (84) 765-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DENTAIRE KILLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DENTAIRE KILLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DENTAIRE KILLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DENTAIRE KILLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DENTAIRE KILLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DENTAIRE KILLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DENTAIRE KILLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DENTAIRE KILLENS
Products information CENTRE DENTAIRE KILLENS

BTW identificatienummer (tax): BE09014526367
Ondernemingsnummer: 9081268310
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in CENTRE DENTAIRE KILLENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dental clinics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DENTAIRE KILLENS
(Get full report from official database of BE for CENTRE DENTAIRE KILLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DENTAIRE KILLENS
Addition kinds of activities for CENTRE DENTAIRE KILLENS

2515. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
152202. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
239603. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
02519900. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
31990109. richtkeggen | Whipstocks
63249901. Tandartsverzekering | Dental insurance
73759902. On-line gegevensbank informatieherwinning | On-line data base information retrieval
76990802. Microscoop reparatie | Microscope repair
76991207. Tinsmithing, reparatie werk | Tinsmithing, repair work

Werken bij CENTRE DENTAIRE KILLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DENTAIRE KILLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DENTAIRE KILLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DENTAIRE KILLENS. Looking for open vacancies in other companies

  • onderhoudstechnieker (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    herstellen van machines onderhouden van machines reinigen van toestellen

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent(e) kassamedewerker te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar jobstudenten die willen werken aen de kassa.

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van CENTRE DENTAIRE KILLENS in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DENTAIRE KILLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DENTAIRE KILLENS. Laat een reactie achter voor CENTRE DENTAIRE KILLENS. CENTRE DENTAIRE KILLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DENTAIRE KILLENS. Leave a respond for CENTRE DENTAIRE KILLENS. CENTRE DENTAIRE KILLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DENTAIRE KILLENS op de google maps. Adres en contacten CENTRE DENTAIRE KILLENS
Location of CENTRE DENTAIRE KILLENS on the google maps. Address and contacts of CENTRE DENTAIRE KILLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DENTAIRE KILLENS CENTRE DENTAIRE KILLENS: Devos Ghislain | Steyaert F | ROELAND BOUWBEDRIJF | Van Ysendyck Anne | DEHERTOGHE NV SHELL NV

Other related companies as CENTRE DENTAIRE KILLENS: Devos Ghislain | Steyaert F | ROELAND BOUWBEDRIJF | Van Ysendyck Anne | DEHERTOGHE NV SHELL NV

CENTRE DENTAIRE KILLENS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DENTAIRE KILLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09014526367. Het bedrijf CENTRE DENTAIRE KILLENS bevindt zich op het adres: Rue Jean-Baptiste Serkeyn 1; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dental clinics. Producten gemaakt in CENTRE DENTAIRE KILLENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE DENTAIRE KILLENS is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DENTAIRE KILLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DENTAIRE KILLENS, openstaande posities, locatie van CENTRE DENTAIRE KILLENS op de kaart.

CENTRE DENTAIRE KILLENS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DENTAIRE KILLENS, company assigned to the tax number BE09014526367. The company CENTRE DENTAIRE KILLENS is located at the address: Rue Jean-Baptiste Serkeyn 1; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dental clinics. Products created in CENTRE DENTAIRE KILLENS were not found.
The main activity of CENTRE DENTAIRE KILLENS is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DENTAIRE KILLENS is not available. You also can look at reviews of CENTRE DENTAIRE KILLENS, open positions, location of CENTRE DENTAIRE KILLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DENTAIRE KILLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DENTAIRE KILLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DENTAIRE KILLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DENTAIRE KILLENS, employees, financial statistics.