FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA

Contactgegevens FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): R. Tahon 1a 6041 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-35-16-09 32-71-35-16-09

Fax (fax): 32-71-34-50-55 32-71-34-50-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA
Products information FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA

BTW identificatienummer (tax): BE05748565673
Ondernemingsnummer: 2023925781
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Recycling - machines and installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA
(Get full report from official database of BE for FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA
Addition kinds of activities for FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA

513606. Heren en jongens sportkleding en werkkleding | Men's and boys' sportswear and work clothing
836100. Woonzorg | Residential care
39990400. Furs | Furs
76990701. Reparatie van medische apparatuur, niet elektrisch | Medical equipment repair, non-electric
80110303. Medisch verzekeringsplan | Medical insurance plan

Werken bij FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Huishoudelijke hulp (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Hoevenen.

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

Zoek naar antwoorden van FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA in sociale netwerken
Look for responds of FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA. Laat een reactie achter voor FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA. FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA. Leave a respond for FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA. FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA op de google maps. Adres en contacten FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA
Location of FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA on the google maps. Address and contacts of FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA: JAN VLAEMINCKX | BIJOUTERIE BENS | Backes & Strauss Antwerp NV | POSTOMAT ERQUELINNES | PIZZA HUT

Other related companies as FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA: JAN VLAEMINCKX | BIJOUTERIE BENS | Backes & Strauss Antwerp NV | POSTOMAT ERQUELINNES | PIZZA HUT

FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05748565673. Het bedrijf FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA bevindt zich op het adres: R. Tahon 1a 6041 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Recycling - machines and installations. Producten gemaakt in FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA, openstaande posities, locatie van FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA op de kaart.

FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA is a company, that was registered 1988 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA, company assigned to the tax number BE05748565673. The company FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA is located at the address: R. Tahon 1a 6041 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Recycling - machines and installations. Products created in FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA were not found.
The main activity of FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA is not available. You also can look at reviews of FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA, open positions, location of FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPRESSES ET CISAILLES LEFORT SA, employees, financial statistics.