OILILY

Contactgegevens OILILY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OILILY: address, phone, fax, email, website, opening hours

OILILY

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): SCHUTTERSHOFSTRAAT 26; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32342947 32342947

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OILILY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OILILY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OILILY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OILILY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OILILY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OILILY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OILILY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OILILY
Products information OILILY

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in OILILY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OILILY
(Get full report from official database of BE for OILILY)

Aanvulling soorten activiteiten voor OILILY
Addition kinds of activities for OILILY

342300. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
20330404. Zuurkool: verpakt in blikjes, potten, enz. | Sauerkraut: packaged in cans, jars, etc.
23920601. Stoelhoesjes en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Chair covers and pads: made from purchased materials
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle
39610202. Ornamenten, kostuum, behalve edelmetaal en edelstenen | Ornaments, costume, except precious metal and gems
86219903. Bar vereniging | Bar association

Werken bij OILILY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OILILY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OILILY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OILILY. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider met ervaring (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag buiten, werk je graag in de tuin? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! We zijn dringen op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het aanlegggen en onderhouden van tuinen, regio Wevelgem. We zoeken iemand met passie voor groen. Je taken zullen bestaan uit gras afrijden, snoeien, harken, aanplanten, ...

  • Productiemedewerker | 2 ploegen | snelle opstart | Herentals - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar productiearbeiders in de regio Herentals en Olen voor een snelle opstart. Ben je vanaf volgende week beschikbaar en kan je in twee ploegen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

Zoek naar antwoorden van OILILY in sociale netwerken
Look for responds of OILILY in social networks

Lees alle opmerkingen voor OILILY. Laat een reactie achter voor OILILY. OILILY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OILILY. Leave a respond for OILILY. OILILY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OILILY op de google maps. Adres en contacten OILILY
Location of OILILY on the google maps. Address and contacts of OILILY

Andere gerelateerde bedrijven als come OILILY OILILY: SHOPPING HOME | Cloosen Balder | HUIS MARIE-JEANNE | K. WIJNEN | Gerard D

Other related companies as OILILY: SHOPPING HOME | Cloosen Balder | HUIS MARIE-JEANNE | K. WIJNEN | Gerard D

OILILY is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is OILILY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf OILILY bevindt zich op het adres: SCHUTTERSHOFSTRAAT 26; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Baby- and kinderkleding. Producten gemaakt in OILILY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OILILY is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OILILY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OILILY, openstaande posities, locatie van OILILY op de kaart.

OILILY is a company, that was registered 2008 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is OILILY, company assigned to the tax number BE04598297119. The company OILILY is located at the address: SCHUTTERSHOFSTRAAT 26; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Baby- and kinderkleding. Products created in OILILY were not found.
The main activity of OILILY is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OILILY is not available. You also can look at reviews of OILILY, open positions, location of OILILY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OILILY, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OILILY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OILILY, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OILILY, employees, financial statistics.