Gerard D

Contactgegevens Gerard D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gerard D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gerard D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Reine Astrid 482; 1950; Kraainem, België

Telefoon (phone): 02 731 96 13 (+32-02 731 96 13) 02 731 96 13 (+32-02 731 96 13)

Fax (fax): +32 (3) 643-99-24 +32 (3) 643-99-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gerard D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gerard D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gerard D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gerard D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gerard D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gerard D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gerard D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gerard D
Products information Gerard D

BTW identificatienummer (tax): BE08062286376
Ondernemingsnummer: 1147216796
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 642,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Gerard D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Picture restoring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gerard D
(Get full report from official database of BE for Gerard D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gerard D
Addition kinds of activities for Gerard D

5942. Boekwinkels | Book stores
514600. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
23950402. Tucking: voor de handel | Tucking: for the trade
27890000. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
50230206. Slip covers (meubels) | Slip covers (furniture)

Werken bij Gerard D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gerard D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gerard D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gerard D. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker voltijdse weekendploeg (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een outsourcing bedrijf zijn we op zoek naar een electrotechnieker voor de voltijdse weekendploeg met eventuele uitbreiding naar week opdrachten. Voltijdse weekendploeg (2x12u.) wisselende ploeg: week1 DAG, Week 2 Nacht.

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • Mechanieker met ervaring!!! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mechanische montage en demontage Onderhoud en herstellingen (zeer veel motoren en pompen) Plan kunnen lezen Zeer flexibel kunnen werken in uren en werk Vaak op verplaatsing VCA (bijkomende attesten is een pluspunt) Rijbewijs B

  • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Gerard D in sociale netwerken
Look for responds of Gerard D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gerard D. Laat een reactie achter voor Gerard D. Gerard D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gerard D. Leave a respond for Gerard D. Gerard D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gerard D op de google maps. Adres en contacten Gerard D
Location of Gerard D on the google maps. Address and contacts of Gerard D

Andere gerelateerde bedrijven als come Gerard D Gerard D: SPHINX BATHROOMS BELGIUM | JEAN-CLAUDE | MOVIE MAX MOVIESTORES | ERIX ELEKTRO | D?LICES DE L'IMP?RIALE

Other related companies as Gerard D: SPHINX BATHROOMS BELGIUM | JEAN-CLAUDE | MOVIE MAX MOVIESTORES | ERIX ELEKTRO | D?LICES DE L'IMP?RIALE

Gerard D is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gerard D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08062286376. Het bedrijf Gerard D bevindt zich op het adres: Avenue Reine Astrid 482; 1950; Kraainem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 642,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Picture restoring. Producten gemaakt in Gerard D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gerard D is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gerard D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gerard D, openstaande posities, locatie van Gerard D op de kaart.

Gerard D is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gerard D, company assigned to the tax number BE08062286376. The company Gerard D is located at the address: Avenue Reine Astrid 482; 1950; Kraainem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 642,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Picture restoring. Products created in Gerard D were not found.
The main activity of Gerard D is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gerard D is not available. You also can look at reviews of Gerard D, open positions, location of Gerard D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gerard D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gerard D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gerard D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gerard D, employees, financial statistics.