Delvaulx SPRL

Contactgegevens Delvaulx SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delvaulx SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delvaulx SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Waterloo 1199; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 375 41 56 (+32-02 375 41 56) 02 375 41 56 (+32-02 375 41 56)

Fax (fax): 02 374 87 58 (+32-02 374 87 58) 02 374 87 58 (+32-02 374 87 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delvaulx SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delvaulx SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delvaulx SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delvaulx SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delvaulx SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delvaulx SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delvaulx SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delvaulx SPRL
Products information Delvaulx SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02022003173
Ondernemingsnummer: 3641113281
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Delvaulx SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Delicatessens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delvaulx SPRL
(Get full report from official database of BE for Delvaulx SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delvaulx SPRL
Addition kinds of activities for Delvaulx SPRL

287900. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
20330403. Champignons: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mushrooms: packaged in cans, jars, etc.
23390306. Rijgewoonten: vrouwen, missen 'en junioren' | Riding habits: women's, misses', and juniors'
34960107. Lath, geweven draad | Lath, woven wire
38270110. Metallographs | Metallographs
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives

Werken bij Delvaulx SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delvaulx SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delvaulx SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delvaulx SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

  • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • zelfstandig verkoper social media (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WEBCLIX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • Test & Repair Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

Zoek naar antwoorden van Delvaulx SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Delvaulx SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delvaulx SPRL. Laat een reactie achter voor Delvaulx SPRL. Delvaulx SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delvaulx SPRL. Leave a respond for Delvaulx SPRL. Delvaulx SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delvaulx SPRL op de google maps. Adres en contacten Delvaulx SPRL
Location of Delvaulx SPRL on the google maps. Address and contacts of Delvaulx SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Delvaulx SPRL Delvaulx SPRL: Van Vlasselaer R | Babelle Shoe | SCALDIS-REIZEN | COIFFURE ALAIN | SEATS AND SOFAS

Other related companies as Delvaulx SPRL: Van Vlasselaer R | Babelle Shoe | SCALDIS-REIZEN | COIFFURE ALAIN | SEATS AND SOFAS

Delvaulx SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delvaulx SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02022003173. Het bedrijf Delvaulx SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Waterloo 1199; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 164,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Delicatessens. Producten gemaakt in Delvaulx SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delvaulx SPRL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delvaulx SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delvaulx SPRL, openstaande posities, locatie van Delvaulx SPRL op de kaart.

Delvaulx SPRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delvaulx SPRL, company assigned to the tax number BE02022003173. The company Delvaulx SPRL is located at the address: Chaussée de Waterloo 1199; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 164,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Delicatessens. Products created in Delvaulx SPRL were not found.
The main activity of Delvaulx SPRL is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Delvaulx SPRL is not available. You also can look at reviews of Delvaulx SPRL, open positions, location of Delvaulx SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delvaulx SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delvaulx SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delvaulx SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delvaulx SPRL, employees, financial statistics.