Dekock Delikatessen

Contactgegevens Dekock Delikatessen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dekock Delikatessen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dekock Delikatessen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gemeenteplein 30; 1560; Hoeilaart, België

Telefoon (phone): 02 657 12 24 (+32-02 657 12 24) 02 657 12 24 (+32-02 657 12 24)

Fax (fax): +32 (53) 552-28-40 +32 (53) 552-28-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dekock Delikatessen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dekock Delikatessen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dekock Delikatessen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dekock Delikatessen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dekock Delikatessen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dekock Delikatessen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dekock Delikatessen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dekock Delikatessen
Products information Dekock Delikatessen

BTW identificatienummer (tax): BE04499969482
Ondernemingsnummer: 9368835449
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Dekock Delikatessen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Delicatessens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dekock Delikatessen
(Get full report from official database of BE for Dekock Delikatessen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dekock Delikatessen
Addition kinds of activities for Dekock Delikatessen

025200. Kip eieren | Chicken eggs
07230400. Vruchtengewassen marktvoorbereiding diensten | Fruit crops market preparation services
26210107. Weefselpapier | Tissue paper
35619902. Hydrojet Marine Engine units | Hydrojet marine engine units
50329906. Masons 'materialen | Masons' materials
50840401. Derricks | Derricks

Werken bij Dekock Delikatessen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dekock Delikatessen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dekock Delikatessen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dekock Delikatessen. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Huldenberg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • Internal Account Manager Senior (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

Zoek naar antwoorden van Dekock Delikatessen in sociale netwerken
Look for responds of Dekock Delikatessen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dekock Delikatessen. Laat een reactie achter voor Dekock Delikatessen. Dekock Delikatessen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dekock Delikatessen. Leave a respond for Dekock Delikatessen. Dekock Delikatessen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dekock Delikatessen op de google maps. Adres en contacten Dekock Delikatessen
Location of Dekock Delikatessen on the google maps. Address and contacts of Dekock Delikatessen

Andere gerelateerde bedrijven als come Dekock Delikatessen Dekock Delikatessen: Van Lint BVBA | Jeanmart M-F | Verbruggen-Geens | PIETER HELSEN | FRANS VERMEIREN

Other related companies as Dekock Delikatessen: Van Lint BVBA | Jeanmart M-F | Verbruggen-Geens | PIETER HELSEN | FRANS VERMEIREN

Dekock Delikatessen is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dekock Delikatessen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04499969482. Het bedrijf Dekock Delikatessen bevindt zich op het adres: Gemeenteplein 30; 1560; Hoeilaart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 321,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Delicatessens. Producten gemaakt in Dekock Delikatessen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dekock Delikatessen is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dekock Delikatessen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dekock Delikatessen, openstaande posities, locatie van Dekock Delikatessen op de kaart.

Dekock Delikatessen is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dekock Delikatessen, company assigned to the tax number BE04499969482. The company Dekock Delikatessen is located at the address: Gemeenteplein 30; 1560; Hoeilaart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 321,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Delicatessens. Products created in Dekock Delikatessen were not found.
The main activity of Dekock Delikatessen is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dekock Delikatessen is not available. You also can look at reviews of Dekock Delikatessen, open positions, location of Dekock Delikatessen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dekock Delikatessen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dekock Delikatessen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dekock Delikatessen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dekock Delikatessen, employees, financial statistics.