A Roma

Contactgegevens A Roma: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Roma: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Roma

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 56; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 69 22 77 (+32-011 69 22 77) 011 69 22 77 (+32-011 69 22 77)

Fax (fax): 011 69 22 77 (+32-011 69 22 77) 011 69 22 77 (+32-011 69 22 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Roma: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Roma"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Roma"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Roma, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Roma. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Roma, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Roma. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Roma
Products information A Roma

BTW identificatienummer (tax): BE09559448242
Ondernemingsnummer: 5618377685
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in A Roma zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Delicatessens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Roma
(Get full report from official database of BE for A Roma)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Roma
Addition kinds of activities for A Roma

25199900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furniture, nec, nec
25210203. Opbergkasten (dozen), kantoor: hout | Filing cabinets (boxes), office: wood
32729903. Baanmaterialen, prefab beton | Paving materials, prefabricated concrete
34290105. Meubelen hardware | Furniture hardware
34430122. Tanks, standaard of op maat gemaakt: metalen plaat | Tanks, standard or custom fabricated: metal plate
54990000. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
73490205. Uitlaat of ventilator reinigen | Exhaust hood or fan cleaning

Werken bij A Roma: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Roma: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Roma. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Roma. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

Zoek naar antwoorden van A Roma in sociale netwerken
Look for responds of A Roma in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Roma. Laat een reactie achter voor A Roma. A Roma bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Roma. Leave a respond for A Roma. A Roma on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Roma op de google maps. Adres en contacten A Roma
Location of A Roma on the google maps. Address and contacts of A Roma

Andere gerelateerde bedrijven als come A Roma A Roma: EDITIONS DELAHAUT JEAN | Pitje-Patje | DANIEL BLOMME | COIFFURE LILIANE | Brillon Cédric

Other related companies as A Roma: EDITIONS DELAHAUT JEAN | Pitje-Patje | DANIEL BLOMME | COIFFURE LILIANE | Brillon Cédric

A Roma is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Roma, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09559448242. Het bedrijf A Roma bevindt zich op het adres: Grote Markt 56; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 836,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Delicatessens. Producten gemaakt in A Roma zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Roma is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Roma is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Roma, openstaande posities, locatie van A Roma op de kaart.

A Roma is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Roma, company assigned to the tax number BE09559448242. The company A Roma is located at the address: Grote Markt 56; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 836,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Delicatessens. Products created in A Roma were not found.
The main activity of A Roma is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A Roma is not available. You also can look at reviews of A Roma, open positions, location of A Roma on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Roma, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Roma, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Roma, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Roma, employees, financial statistics.