Dirk Vanderhaeghe B.V.

Contactgegevens Dirk Vanderhaeghe B.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dirk Vanderhaeghe B.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dirk Vanderhaeghe B.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bankelindeweg 19 8972 Krombeke, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dirk Vanderhaeghe B.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dirk Vanderhaeghe B.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dirk Vanderhaeghe B.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dirk Vanderhaeghe B.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dirk Vanderhaeghe B.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dirk Vanderhaeghe B.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dirk Vanderhaeghe B.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dirk Vanderhaeghe B.V.
Products information Dirk Vanderhaeghe B.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02386749267
Ondernemingsnummer: 5605468750
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Metal construction,lightweight alloy construction; Sheet metal assembly welding services; Sheet metal working services for special constructions; Sheet metal working services,decorative

Product categorie (product category): Decorative Wrought Iron Work

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dirk Vanderhaeghe B.V.
(Get full report from official database of BE for Dirk Vanderhaeghe B.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dirk Vanderhaeghe B.V.
Addition kinds of activities for Dirk Vanderhaeghe B.V.

275499. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
343300. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
363902. Naaimachine | Sewing equipment
23950402. Tucking: voor de handel | Tucking: for the trade
33310100. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
35590103. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, industrieel | Buttonhole and eyelet machines and attachments, industrial
35699911. Jack schroeven | Jack screws
35759900. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment
81110217. Will, estate en trustrecht | Will, estate and trust law

Werken bij Dirk Vanderhaeghe B.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dirk Vanderhaeghe B.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dirk Vanderhaeghe B.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dirk Vanderhaeghe B.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend voorman (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Takenpakket: - Je werkt zelf mee in de productie - Je houdt productiedossiers bij - Je stuurt de mensen in de productie aan

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SURCONNEX

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

  • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Dirk Vanderhaeghe B.V. in sociale netwerken
Look for responds of Dirk Vanderhaeghe B.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dirk Vanderhaeghe B.V.. Laat een reactie achter voor Dirk Vanderhaeghe B.V.. Dirk Vanderhaeghe B.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dirk Vanderhaeghe B.V.. Leave a respond for Dirk Vanderhaeghe B.V.. Dirk Vanderhaeghe B.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dirk Vanderhaeghe B.V. op de google maps. Adres en contacten Dirk Vanderhaeghe B.V.
Location of Dirk Vanderhaeghe B.V. on the google maps. Address and contacts of Dirk Vanderhaeghe B.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dirk Vanderhaeghe B.V. Dirk Vanderhaeghe B.V.: CARMAR | FEDERALE POLITIE | Lambot JP | COINVEST CV | Com Ros

Other related companies as Dirk Vanderhaeghe B.V.: CARMAR | FEDERALE POLITIE | Lambot JP | COINVEST CV | Com Ros

Dirk Vanderhaeghe B.V. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dirk Vanderhaeghe B.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02386749267. Het bedrijf Dirk Vanderhaeghe B.V. bevindt zich op het adres: Bankelindeweg 19 8972 Krombeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Decorative Wrought Iron Work. Lijst met producten zijn Metal construction,lightweight alloy construction; Sheet metal assembly welding services; Sheet metal working services for special constructions; Sheet metal working services,decorative.
De hoofdactiviteit van Dirk Vanderhaeghe B.V. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dirk Vanderhaeghe B.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dirk Vanderhaeghe B.V., openstaande posities, locatie van Dirk Vanderhaeghe B.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dirk Vanderhaeghe B.V. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dirk Vanderhaeghe B.V., company assigned to the tax number BE02386749267. The company Dirk Vanderhaeghe B.V. is located at the address: Bankelindeweg 19 8972 Krombeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Decorative Wrought Iron Work. List of products are Metal construction,lightweight alloy construction; Sheet metal assembly welding services; Sheet metal working services for special constructions; Sheet metal working services,decorative.
The main activity of Dirk Vanderhaeghe B.V. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dirk Vanderhaeghe B.V. is not available. You also can look at reviews of Dirk Vanderhaeghe B.V., open positions, location of Dirk Vanderhaeghe B.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dirk Vanderhaeghe B.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dirk Vanderhaeghe B.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dirk Vanderhaeghe B.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dirk Vanderhaeghe B.V., employees, financial statistics.