Erco Lighting Belgium B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Erco Lighting Belgium B.V.B.A.
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Erco Lighting Belgium B.V.B.A.

Contactgegevens Erco Lighting Belgium B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Erco Lighting Belgium B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Erco Lighting Belgium B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 369bus 7 1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Erco Lighting Belgium B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Erco Lighting Belgium B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Erco Lighting Belgium B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Erco Lighting Belgium B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Erco Lighting Belgium B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Erco Lighting Belgium B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Erco Lighting Belgium B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Erco Lighting Belgium B.V.B.A.
Products information Erco Lighting Belgium B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04579620361
Ondernemingsnummer: 3210449218
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Floodlight projectors; Halogen lamps (illuminants); Illumination design,planning,and architecture; Lighting fixtures; Object lamps

Product categorie (product category): Decorative Lighting Systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Erco Lighting Belgium B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Erco Lighting Belgium B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Erco Lighting Belgium B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Erco Lighting Belgium B.V.B.A.

869999. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec
16110200. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
20660200. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
31110307. Hides: looien, currying en afwerking | Hides: tanning, currying, and finishing
36740109. Variabele capacitiedioden | Variable capacitance diodes
38229909. IJsbankcontroles | Ice bank controls
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly

Werken bij Erco Lighting Belgium B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Erco Lighting Belgium B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Erco Lighting Belgium B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Erco Lighting Belgium B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Body2Win

    Type: Studentenjob

    JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Flexijob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van Erco Lighting Belgium B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Erco Lighting Belgium B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Erco Lighting Belgium B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Erco Lighting Belgium B.V.B.A.. Erco Lighting Belgium B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Erco Lighting Belgium B.V.B.A.. Leave a respond for Erco Lighting Belgium B.V.B.A.. Erco Lighting Belgium B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Erco Lighting Belgium B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Erco Lighting Belgium B.V.B.A.
Location of Erco Lighting Belgium B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Erco Lighting Belgium B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Erco Lighting Belgium B.V.B.A. Erco Lighting Belgium B.V.B.A.: F.G. CYCLES | NICOLE COLLIN | VIGNIER D | Lineos BVBA | PAMAR

Other related companies as Erco Lighting Belgium B.V.B.A.: F.G. CYCLES | NICOLE COLLIN | VIGNIER D | Lineos BVBA | PAMAR

Erco Lighting Belgium B.V.B.A. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Erco Lighting Belgium B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04579620361. Het bedrijf Erco Lighting Belgium B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 369bus 7 1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Decorative Lighting Systems. Lijst met producten zijn Floodlight projectors; Halogen lamps (illuminants); Illumination design,planning,and architecture; Lighting fixtures; Object lamps.
De hoofdactiviteit van Erco Lighting Belgium B.V.B.A. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Erco Lighting Belgium B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Erco Lighting Belgium B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Erco Lighting Belgium B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Erco Lighting Belgium B.V.B.A. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Erco Lighting Belgium B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04579620361. The company Erco Lighting Belgium B.V.B.A. is located at the address: Leuvensesteenweg 369bus 7 1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Decorative Lighting Systems. List of products are Floodlight projectors; Halogen lamps (illuminants); Illumination design,planning,and architecture; Lighting fixtures; Object lamps.
The main activity of Erco Lighting Belgium B.V.B.A. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Erco Lighting Belgium B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Erco Lighting Belgium B.V.B.A., open positions, location of Erco Lighting Belgium B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Erco Lighting Belgium B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Erco Lighting Belgium B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Erco Lighting Belgium B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Erco Lighting Belgium B.V.B.A., employees, financial statistics.