Van Langendonck B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Van Langendonck B.V.B.A.
Private companiesChemicals and Allied Products • Van Langendonck B.V.B.A.

Contactgegevens Van Langendonck B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Langendonck B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Langendonck B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tweebruggenstraat 21 3118 Werchter, België

Telefoon (phone): 016.60 20 61 (+32-016.60 20 61) 016.60 20 61 (+32-016.60 20 61)

Fax (fax): 016.60 45 64 (+32-016.60 45 64) 016.60 45 64 (+32-016.60 45 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Langendonck B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Langendonck B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Langendonck B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Langendonck B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Langendonck B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Langendonck B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Langendonck B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Langendonck B.V.B.A.
Products information Van Langendonck B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07653045654
Ondernemingsnummer: 8892028808
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Fittings for folding doors; Fittings for gliding doors; Fittings for metal construction; Fittings for revolving and sliding doors; Hinges; Locks and latches; Shutter fittings,storm shutter fittings; Sliding door fittings; Sliding gate fittings; Tilt-turn hardware; Window and door fittings

Product categorie (product category): Decorative Fittings,Frames,Profiles,Embossing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Langendonck B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Van Langendonck B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Langendonck B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Van Langendonck B.V.B.A.

09719901. Dierjacht en vangst, commercieel | Animal hunting and trapping, commercial
16299903. Opruimingscontractant | Land clearing contractor
35239903. Bodem bemonsteringsmachines | Soil sampling machines
37990300. Off-road auto's, met uitzondering van recreatieve voertuigen | Off-road automobiles, except recreational vehicles
38610000. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
44990200. Water transport schoonmaakdiensten | Water transportation cleaning services
52610302. Kwekerijvoorraad, zaden en bollen | Nursery stock, seeds and bulbs
91310402. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, staatsbestuur | Executive and legislative offices combined, state government
96319905. Kernenergie inspectie en regelgeving kantoor, govt. | Nuclear energy inspection and regulation office, govt.

Werken bij Van Langendonck B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Langendonck B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Langendonck B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Langendonck B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Boekhoudkundig en fiscaal accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1662805-inline.html?cid=Partner_VDAB DBM – Tax & Accounting, accountantskantoor, zoekt Boekhoudkundig en fiscaal accountant (M/V), voor een voltijdse of deeltijdse samenwerking Behandelen en opvolgen van de boekhoudkundige dossiers van vennootschappen en Vzw’s Voorbereiden en opstellen van de btw-aangiften Voorbereiden van de aangiften in de Venn. B en van de aangiften PB Contacten met de klanten en fiscale administraties

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

Zoek naar antwoorden van Van Langendonck B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Van Langendonck B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Langendonck B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Van Langendonck B.V.B.A.. Van Langendonck B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Langendonck B.V.B.A.. Leave a respond for Van Langendonck B.V.B.A.. Van Langendonck B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Langendonck B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Van Langendonck B.V.B.A.
Location of Van Langendonck B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Van Langendonck B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Langendonck B.V.B.A. Van Langendonck B.V.B.A.: BUREAU MARIS CARLO | Petrus W | Creaset SA | Bouckaert Ballooning | THIERRY D?OME

Other related companies as Van Langendonck B.V.B.A.: BUREAU MARIS CARLO | Petrus W | Creaset SA | Bouckaert Ballooning | THIERRY D?OME

Van Langendonck B.V.B.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Langendonck B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07653045654. Het bedrijf Van Langendonck B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Tweebruggenstraat 21 3118 Werchter. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Decorative Fittings,Frames,Profiles,Embossing. Lijst met producten zijn Fittings for folding doors; Fittings for gliding doors; Fittings for metal construction; Fittings for revolving and sliding doors; Hinges; Locks and latches; Shutter fittings,storm shutter fittings; Sliding door fittings; Sliding gate fittings; Tilt-turn hardware; Window and door fittings.
De hoofdactiviteit van Van Langendonck B.V.B.A. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Langendonck B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Langendonck B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Van Langendonck B.V.B.A. op de kaart.

Van Langendonck B.V.B.A. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Langendonck B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07653045654. The company Van Langendonck B.V.B.A. is located at the address: Tweebruggenstraat 21 3118 Werchter. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Decorative Fittings,Frames,Profiles,Embossing. List of products are Fittings for folding doors; Fittings for gliding doors; Fittings for metal construction; Fittings for revolving and sliding doors; Hinges; Locks and latches; Shutter fittings,storm shutter fittings; Sliding door fittings; Sliding gate fittings; Tilt-turn hardware; Window and door fittings.
The main activity of Van Langendonck B.V.B.A. is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Langendonck B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Van Langendonck B.V.B.A., open positions, location of Van Langendonck B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Langendonck B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Langendonck B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Langendonck B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Langendonck B.V.B.A., employees, financial statistics.