Jozef Defoor NV

Contactgegevens Jozef Defoor NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jozef Defoor NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jozef Defoor NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Scheldestraat 49 8553 Otegem, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jozef Defoor NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jozef Defoor NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jozef Defoor NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jozef Defoor NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jozef Defoor NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jozef Defoor NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jozef Defoor NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jozef Defoor NV
Products information Jozef Defoor NV

BTW identificatienummer (tax): BE06570892333
Ondernemingsnummer: 2250793457
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Furniture fabrics

Product categorie (product category): Decorative Fabrics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jozef Defoor NV
(Get full report from official database of BE for Jozef Defoor NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jozef Defoor NV
Addition kinds of activities for Jozef Defoor NV

20910209. Oesters: verpakt in blikjes, potten, enz. | Oysters: packaged in cans, jars, etc.
22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
23260204. Service kleding (bakker, kapper, lab, enz.), Wasbaar: mannen | Service apparel (baker, barber, lab, etc.), washable: men's
37110102. Automobiellichamen, personenauto, geen motor, enz. | Automobile bodies, passenger car, not including engine, etc.
50729905. nozzles | Nozzles
73891104. Radio transcriptie dienst | Radio transcription service

Werken bij Jozef Defoor NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jozef Defoor NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jozef Defoor NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jozef Defoor NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CnC snijder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

  • Kwaliteit assistent m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voornaamste taak is het uitvoeren van diverse controles van grondstoffen, eindproducten en systeemparameters. Dit is een brede taak die onder meer ingangcontroles, hygiênecontroles, kalibraties, behelst. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken zoals het registreren en archiveren van klachten, grondstofspecificaties, kwalitetisregistraties,... Tenslotte zorg je ook voor dat de nodige analyses gebeuren

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

Zoek naar antwoorden van Jozef Defoor NV in sociale netwerken
Look for responds of Jozef Defoor NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jozef Defoor NV. Laat een reactie achter voor Jozef Defoor NV. Jozef Defoor NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jozef Defoor NV. Leave a respond for Jozef Defoor NV. Jozef Defoor NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jozef Defoor NV op de google maps. Adres en contacten Jozef Defoor NV
Location of Jozef Defoor NV on the google maps. Address and contacts of Jozef Defoor NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Jozef Defoor NV Jozef Defoor NV: DEVILLERS AUTODISTRIBUTION | Rubriekje ('T) | GALERIJ G.C. ART SELECT. | COIFFURE SELECT | Opsteyn Albert

Other related companies as Jozef Defoor NV: DEVILLERS AUTODISTRIBUTION | Rubriekje ('T) | GALERIJ G.C. ART SELECT. | COIFFURE SELECT | Opsteyn Albert

Jozef Defoor NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jozef Defoor NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06570892333. Het bedrijf Jozef Defoor NV bevindt zich op het adres: Scheldestraat 49 8553 Otegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Decorative Fabrics. Lijst met producten zijn Furniture fabrics.
De hoofdactiviteit van Jozef Defoor NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jozef Defoor NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jozef Defoor NV, openstaande posities, locatie van Jozef Defoor NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jozef Defoor NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jozef Defoor NV, company assigned to the tax number BE06570892333. The company Jozef Defoor NV is located at the address: Scheldestraat 49 8553 Otegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 325,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Decorative Fabrics. List of products are Furniture fabrics.
The main activity of Jozef Defoor NV is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jozef Defoor NV is not available. You also can look at reviews of Jozef Defoor NV, open positions, location of Jozef Defoor NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jozef Defoor NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jozef Defoor NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jozef Defoor NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jozef Defoor NV, employees, financial statistics.