GALERIJ G.C. ART SELECT.

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • GALERIJ G.C. ART SELECT.
Private companiesPersonal Services • GALERIJ G.C. ART SELECT.

Contactgegevens GALERIJ G.C. ART SELECT.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALERIJ G.C. ART SELECT.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALERIJ G.C. ART SELECT.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 58; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32382640 32382640

Fax (fax): +32 (71) 761-85-81 +32 (71) 761-85-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALERIJ G.C. ART SELECT.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALERIJ G.C. ART SELECT."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALERIJ G.C. ART SELECT."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALERIJ G.C. ART SELECT., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALERIJ G.C. ART SELECT.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALERIJ G.C. ART SELECT., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALERIJ G.C. ART SELECT.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALERIJ G.C. ART SELECT.
Products information GALERIJ G.C. ART SELECT.

BTW identificatienummer (tax): BE02735565185
Ondernemingsnummer: 1601501464
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in GALERIJ G.C. ART SELECT. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALERIJ G.C. ART SELECT.
(Get full report from official database of BE for GALERIJ G.C. ART SELECT.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALERIJ G.C. ART SELECT.
Addition kinds of activities for GALERIJ G.C. ART SELECT.

3566. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
8042. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
02539902. Turkije boerderij | Turkey farm
24990101. Kleren drogen kaders, rekken en rollen, hout | Clothes drying frames, racks and reels, wood
28190500. aluinen | Alums
35680201. Kogelgewrichten, behalve vliegtuigen en auto's | Ball joints, except aircraft and auto
38610202. Ontwikkelende machines en uitrusting, stilstaande of bewegende beelden | Developing machines and equipment, still or motion picture
39110109. Rozenkransen of andere kleine religieuze artikelen, edelmetaal | Rosaries or other small religious articles, precious metal
78290101. Theatrale boekingsbureau, film | Theatrical booking agency, motion picture

Werken bij GALERIJ G.C. ART SELECT.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALERIJ G.C. ART SELECT.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALERIJ G.C. ART SELECT.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALERIJ G.C. ART SELECT.. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Monteur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de montage van de installaties bij de klanten. Je start als monteur, maar op korte termijn moet je een montageteam kunnen leiden.

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van GALERIJ G.C. ART SELECT. in sociale netwerken
Look for responds of GALERIJ G.C. ART SELECT. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALERIJ G.C. ART SELECT.. Laat een reactie achter voor GALERIJ G.C. ART SELECT.. GALERIJ G.C. ART SELECT. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALERIJ G.C. ART SELECT.. Leave a respond for GALERIJ G.C. ART SELECT.. GALERIJ G.C. ART SELECT. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALERIJ G.C. ART SELECT. op de google maps. Adres en contacten GALERIJ G.C. ART SELECT.
Location of GALERIJ G.C. ART SELECT. on the google maps. Address and contacts of GALERIJ G.C. ART SELECT.

Andere gerelateerde bedrijven als come GALERIJ G.C. ART SELECT. GALERIJ G.C. ART SELECT.: Elan (L') | CULTUREEL CENTRUM DE MOL | BOWLING DE JEMEPPE | PHILIPPE DELHAYE | De Cueninck Ann

Other related companies as GALERIJ G.C. ART SELECT.: Elan (L') | CULTUREEL CENTRUM DE MOL | BOWLING DE JEMEPPE | PHILIPPE DELHAYE | De Cueninck Ann

GALERIJ G.C. ART SELECT. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALERIJ G.C. ART SELECT., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02735565185. Het bedrijf GALERIJ G.C. ART SELECT. bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 58; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in GALERIJ G.C. ART SELECT. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GALERIJ G.C. ART SELECT. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALERIJ G.C. ART SELECT. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALERIJ G.C. ART SELECT., openstaande posities, locatie van GALERIJ G.C. ART SELECT. op de kaart.

GALERIJ G.C. ART SELECT. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALERIJ G.C. ART SELECT., company assigned to the tax number BE02735565185. The company GALERIJ G.C. ART SELECT. is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 58; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in GALERIJ G.C. ART SELECT. were not found.
The main activity of GALERIJ G.C. ART SELECT. is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GALERIJ G.C. ART SELECT. is not available. You also can look at reviews of GALERIJ G.C. ART SELECT., open positions, location of GALERIJ G.C. ART SELECT. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALERIJ G.C. ART SELECT., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALERIJ G.C. ART SELECT., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALERIJ G.C. ART SELECT., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALERIJ G.C. ART SELECT., employees, financial statistics.