WESTERN DECORATIE

Contactgegevens WESTERN DECORATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WESTERN DECORATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WESTERN DECORATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aardstraat 2; 3990; Peer (Grote Brogel), België

Telefoon (phone): 011 63 37 67 (+32-011 63 37 67) 011 63 37 67 (+32-011 63 37 67)

Fax (fax): +32 (86) 854-64-82 +32 (86) 854-64-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WESTERN DECORATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WESTERN DECORATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WESTERN DECORATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WESTERN DECORATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WESTERN DECORATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WESTERN DECORATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WESTERN DECORATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WESTERN DECORATIE
Products information WESTERN DECORATIE

BTW identificatienummer (tax): BE07055114746
Ondernemingsnummer: 3977569580
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 438,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in WESTERN DECORATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decorations for exhibitions and parties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WESTERN DECORATIE
(Get full report from official database of BE for WESTERN DECORATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WESTERN DECORATIE
Addition kinds of activities for WESTERN DECORATIE

2499. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
17969902. Machine verplaatsen en riggen | Machine moving and rigging
28340803. Jodium, tinctuur van | Iodine, tincture of
28360303. toxoïden | Toxoids
39150203. Sieraden polijsten voor de handel | Jewelry polishing for the trade

Werken bij WESTERN DECORATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WESTERN DECORATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WESTERN DECORATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WESTERN DECORATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Studentenjob

    GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • HANDLANGER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

    Type: Vaste Job

    Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

  • Meewerkend werftoezichter kunstharsvloeren (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met je team plaats je industriële kunstharsvloeren Je werkt mee aan een optimaal verloop van de werfuitvoering.

  • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

Zoek naar antwoorden van WESTERN DECORATIE in sociale netwerken
Look for responds of WESTERN DECORATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WESTERN DECORATIE. Laat een reactie achter voor WESTERN DECORATIE. WESTERN DECORATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WESTERN DECORATIE. Leave a respond for WESTERN DECORATIE. WESTERN DECORATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WESTERN DECORATIE op de google maps. Adres en contacten WESTERN DECORATIE
Location of WESTERN DECORATIE on the google maps. Address and contacts of WESTERN DECORATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come WESTERN DECORATIE WESTERN DECORATIE: O.C.M.W. | W. DEVOOGHT | AUTOBANDEN PAUL | Ghislain Paul-Emmanuel | ANNOUK WIJGAERTS

Other related companies as WESTERN DECORATIE: O.C.M.W. | W. DEVOOGHT | AUTOBANDEN PAUL | Ghislain Paul-Emmanuel | ANNOUK WIJGAERTS

WESTERN DECORATIE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WESTERN DECORATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07055114746. Het bedrijf WESTERN DECORATIE bevindt zich op het adres: Aardstraat 2; 3990; Peer (Grote Brogel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 438,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Decorations for exhibitions and parties. Producten gemaakt in WESTERN DECORATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WESTERN DECORATIE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WESTERN DECORATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WESTERN DECORATIE, openstaande posities, locatie van WESTERN DECORATIE op de kaart.

WESTERN DECORATIE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is WESTERN DECORATIE, company assigned to the tax number BE07055114746. The company WESTERN DECORATIE is located at the address: Aardstraat 2; 3990; Peer (Grote Brogel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 438,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Decorations for exhibitions and parties. Products created in WESTERN DECORATIE were not found.
The main activity of WESTERN DECORATIE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WESTERN DECORATIE is not available. You also can look at reviews of WESTERN DECORATIE, open positions, location of WESTERN DECORATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WESTERN DECORATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WESTERN DECORATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WESTERN DECORATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WESTERN DECORATIE, employees, financial statistics.