SMILE & AQUAMARIJN

Contactgegevens SMILE & AQUAMARIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMILE & AQUAMARIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMILE & AQUAMARIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEMERSTRAAT 81BUS 1; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11225552 (+32-11225552) 11225552 (+32-11225552)

Fax (fax): +32 (61) 216-27-72 +32 (61) 216-27-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMILE & AQUAMARIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMILE & AQUAMARIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMILE & AQUAMARIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMILE & AQUAMARIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMILE & AQUAMARIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMILE & AQUAMARIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMILE & AQUAMARIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMILE & AQUAMARIJN
Products information SMILE & AQUAMARIJN

BTW identificatienummer (tax): BE05612884521
Ondernemingsnummer: 6742004394
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 678,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in SMILE & AQUAMARIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden; Geschenken and souvenirs; Postzegels,munten and trofee?n; Tatoeages and piercings; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMILE & AQUAMARIJN
(Get full report from official database of BE for SMILE & AQUAMARIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMILE & AQUAMARIJN
Addition kinds of activities for SMILE & AQUAMARIJN

331208. Gereedschap en stalen staal en legeringen | Tool and die steel and alloys
734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
971100. nationale veiligheid | National security
26210701. Catalogus papier | Catalog paper
32649908. Buizen, porselein | Tubes, porcelain
32699903. Verwarmingselementen, aardewerk | Heater parts, pottery
33410201. Goudsmelten en raffineren (secundair) | Gold smelting and refining (secondary)
36470106. Markerlampen, motorvoertuig | Marker lamps, motor vehicle
37280502. Doel drones | Target drones
76991201. Smeden winkel | Blacksmith shop

Werken bij SMILE & AQUAMARIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMILE & AQUAMARIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMILE & AQUAMARIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMILE & AQUAMARIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • Huishoudhulp regio Diksmuide - Koksijde (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van SMILE & AQUAMARIJN in sociale netwerken
Look for responds of SMILE & AQUAMARIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMILE & AQUAMARIJN. Laat een reactie achter voor SMILE & AQUAMARIJN. SMILE & AQUAMARIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMILE & AQUAMARIJN. Leave a respond for SMILE & AQUAMARIJN. SMILE & AQUAMARIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMILE & AQUAMARIJN op de google maps. Adres en contacten SMILE & AQUAMARIJN
Location of SMILE & AQUAMARIJN on the google maps. Address and contacts of SMILE & AQUAMARIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come SMILE & AQUAMARIJN SMILE & AQUAMARIJN: COIFFURE MICHEL | AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM | HALLET | DRINK FLOREFFOIS | Carestel

Other related companies as SMILE & AQUAMARIJN: COIFFURE MICHEL | AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM | HALLET | DRINK FLOREFFOIS | Carestel

SMILE & AQUAMARIJN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SMILE & AQUAMARIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05612884521. Het bedrijf SMILE & AQUAMARIJN bevindt zich op het adres: DEMERSTRAAT 81BUS 1; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 678,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden; Geschenken and souvenirs; Postzegels,munten and trofee?n; Tatoeages and piercings; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in SMILE & AQUAMARIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SMILE & AQUAMARIJN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMILE & AQUAMARIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMILE & AQUAMARIJN, openstaande posities, locatie van SMILE & AQUAMARIJN op de kaart.

SMILE & AQUAMARIJN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SMILE & AQUAMARIJN, company assigned to the tax number BE05612884521. The company SMILE & AQUAMARIJN is located at the address: DEMERSTRAAT 81BUS 1; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 678,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden; Geschenken and souvenirs; Postzegels,munten and trofee?n; Tatoeages and piercings; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in SMILE & AQUAMARIJN were not found.
The main activity of SMILE & AQUAMARIJN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SMILE & AQUAMARIJN is not available. You also can look at reviews of SMILE & AQUAMARIJN, open positions, location of SMILE & AQUAMARIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMILE & AQUAMARIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMILE & AQUAMARIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMILE & AQUAMARIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMILE & AQUAMARIJN, employees, financial statistics.