AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM

Contactgegevens AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT LENAARTSEWEG 28; 2320; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33146860 (+32-33146860) 33146860 (+32-33146860)

Fax (fax): +32 (64) 678-71-43 +32 (64) 678-71-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM
Products information AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE02402679443
Ondernemingsnummer: 2573791503
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Facilités: Installations LPG.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM
(Get full report from official database of BE for AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM
Addition kinds of activities for AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM

385101. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle
721201. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
02719902. Fox Farm | Fox farm
38250307. Veldsterkte en intensiteit meetapparatuur, elektrisch | Field strength and intensity measuring equipment, electrical
38290000. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
38410402. canules | Cannulae
41119902. Verhoogde spoorwegwerking | Elevated railway operation
49539904. Afval van medische afvalstoffen | Medical waste disposal
50630401. Gloeilampen en aanverwante benodigdheden | Light bulbs and related supplies

Werken bij AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding, ben je snel beschikbaar en op zoek naar een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

Zoek naar antwoorden van AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM. Laat een reactie achter voor AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM. AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM. Leave a respond for AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM. AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM op de google maps. Adres en contacten AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM
Location of AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM on the google maps. Address and contacts of AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM: GLASS.O.NET | Menuiserie Degueldre S.A. | Gaspar M-A | Giotto | Bentaleb Isma?l

Other related companies as AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM: GLASS.O.NET | Menuiserie Degueldre S.A. | Gaspar M-A | Giotto | Bentaleb Isma?l

AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02402679443. Het bedrijf AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM bevindt zich op het adres: SINT LENAARTSEWEG 28; 2320; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Installations LPG..
De hoofdactiviteit van AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM, openstaande posities, locatie van AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM op de kaart.

AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM, company assigned to the tax number BE02402679443. The company AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM is located at the address: SINT LENAARTSEWEG 28; 2320; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Installations LPG..
The main activity of AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM is not available. You also can look at reviews of AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM, open positions, location of AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AG AUTOGAS SYSTEMS BELGIUM, employees, financial statistics.