JACOBUS GEERITS

Contactgegevens JACOBUS GEERITS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACOBUS GEERITS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACOBUS GEERITS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARMAND HERTZSTRAAT 21; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11231435 (+32-11231435) 11231435 (+32-11231435)

Fax (fax): +32 (55) 366-76-95 +32 (55) 366-76-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACOBUS GEERITS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACOBUS GEERITS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACOBUS GEERITS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACOBUS GEERITS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACOBUS GEERITS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACOBUS GEERITS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACOBUS GEERITS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACOBUS GEERITS
Products information JACOBUS GEERITS

BTW identificatienummer (tax): BE02616912841
Ondernemingsnummer: 6492614746
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in JACOBUS GEERITS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACOBUS GEERITS
(Get full report from official database of BE for JACOBUS GEERITS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACOBUS GEERITS
Addition kinds of activities for JACOBUS GEERITS

2771. Wenskaarten | Greeting cards
594600. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
13110101. Ruwe aardolieproductie | Crude petroleum production
24990811. Landmakers stakes, hout | Surveyors' stakes, wood
59991701. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies

Werken bij JACOBUS GEERITS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACOBUS GEERITS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACOBUS GEERITS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACOBUS GEERITS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Gemotiveerde technieker 2-ploegen regio Ieper M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: Je staat in voor de nodige interne herstellingswerken of onderhoudswerken volgens de werkplanning. Je helpt technische verbeteringsprojecten opsporen, uitwerken en testen. Je zal de veiligheid van het machinepark in orde houden volgens de geldende normen. Klaarzetten van de productiemachines en uitvoeren van formaatwissels, opvolgen van productieproces. Je helpt meedenken op groepsniveau en streeft mee naar een verbeteringscultuur.

  • CNC - bediener (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van JACOBUS GEERITS in sociale netwerken
Look for responds of JACOBUS GEERITS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACOBUS GEERITS. Laat een reactie achter voor JACOBUS GEERITS. JACOBUS GEERITS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACOBUS GEERITS. Leave a respond for JACOBUS GEERITS. JACOBUS GEERITS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACOBUS GEERITS op de google maps. Adres en contacten JACOBUS GEERITS
Location of JACOBUS GEERITS on the google maps. Address and contacts of JACOBUS GEERITS

Andere gerelateerde bedrijven als come JACOBUS GEERITS JACOBUS GEERITS: Dirame Ortho NV | BACOB | ROMAIN VANTIEGHEM | Chesi S.P.R.L. | HOOIJER

Other related companies as JACOBUS GEERITS: Dirame Ortho NV | BACOB | ROMAIN VANTIEGHEM | Chesi S.P.R.L. | HOOIJER

JACOBUS GEERITS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACOBUS GEERITS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02616912841. Het bedrijf JACOBUS GEERITS bevindt zich op het adres: ARMAND HERTZSTRAAT 21; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden. Producten gemaakt in JACOBUS GEERITS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACOBUS GEERITS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACOBUS GEERITS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACOBUS GEERITS, openstaande posities, locatie van JACOBUS GEERITS op de kaart.

JACOBUS GEERITS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACOBUS GEERITS, company assigned to the tax number BE02616912841. The company JACOBUS GEERITS is located at the address: ARMAND HERTZSTRAAT 21; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Decoratieve kunst and kunstbenodigdheden. Products created in JACOBUS GEERITS were not found.
The main activity of JACOBUS GEERITS is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACOBUS GEERITS is not available. You also can look at reviews of JACOBUS GEERITS, open positions, location of JACOBUS GEERITS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACOBUS GEERITS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACOBUS GEERITS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACOBUS GEERITS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACOBUS GEERITS, employees, financial statistics.