MAISON GOUACHES

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • MAISON GOUACHES

Contactgegevens MAISON GOUACHES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON GOUACHES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON GOUACHES

Regio (region): Ixelles, België

Adres (address): GULDEN VLIESGALERIJ 380; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25138477 (+32-25138477) 25138477 (+32-25138477)

Fax (fax): +32 (15) 899-46-88 +32 (15) 899-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON GOUACHES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON GOUACHES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON GOUACHES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON GOUACHES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON GOUACHES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON GOUACHES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON GOUACHES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON GOUACHES
Products information MAISON GOUACHES

BTW identificatienummer (tax): BE07449798583
Ondernemingsnummer: 1020324707
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in MAISON GOUACHES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON GOUACHES
(Get full report from official database of BE for MAISON GOUACHES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON GOUACHES
Addition kinds of activities for MAISON GOUACHES

3647. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
08119903. Houtkanalen, Naaldhout | Timber tracts, softwood
23999907. Zuigelingen | Infant carriers
35469900. Power-powered handgereedschappen, nec | Power-driven handtools, nec
38290408. Testapparatuur: schuur, schuifsterkte, enz. | Testing equipment: abrasion, shearing strength, etc.
89999905. Technische handmatige voorbereiding | Technical manual preparation

Werken bij MAISON GOUACHES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON GOUACHES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON GOUACHES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON GOUACHES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Brakel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: JOBCO

    Type: Vaste Job

    Je last plastieken constructies.

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

Zoek naar antwoorden van MAISON GOUACHES in sociale netwerken
Look for responds of MAISON GOUACHES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON GOUACHES. Laat een reactie achter voor MAISON GOUACHES. MAISON GOUACHES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON GOUACHES. Leave a respond for MAISON GOUACHES. MAISON GOUACHES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON GOUACHES op de google maps. Adres en contacten MAISON GOUACHES
Location of MAISON GOUACHES on the google maps. Address and contacts of MAISON GOUACHES

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON GOUACHES MAISON GOUACHES: GARAGE JANS | FAKKELTEATER | T.T.E. | WAREGEM CARS | DEEP GREEN

Other related companies as MAISON GOUACHES: GARAGE JANS | FAKKELTEATER | T.T.E. | WAREGEM CARS | DEEP GREEN

MAISON GOUACHES is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Ixelles, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON GOUACHES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449798583. Het bedrijf MAISON GOUACHES bevindt zich op het adres: GULDEN VLIESGALERIJ 380; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding. Producten gemaakt in MAISON GOUACHES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON GOUACHES is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON GOUACHES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON GOUACHES, openstaande posities, locatie van MAISON GOUACHES op de kaart.

MAISON GOUACHES is a company, that was registered 1998 in Ixelles region, Belgium. Full name of company is MAISON GOUACHES, company assigned to the tax number BE07449798583. The company MAISON GOUACHES is located at the address: GULDEN VLIESGALERIJ 380; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Baby- and kinderkleding. Products created in MAISON GOUACHES were not found.
The main activity of MAISON GOUACHES is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON GOUACHES is not available. You also can look at reviews of MAISON GOUACHES, open positions, location of MAISON GOUACHES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON GOUACHES, Ixelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON GOUACHES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON GOUACHES, Ixelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON GOUACHES, employees, financial statistics.