VEKEMANS THEATERHUIS

Contactgegevens VEKEMANS THEATERHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEKEMANS THEATERHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEKEMANS THEATERHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEZONE BALENDIJK 218; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11544101 (+32-11544101) 11544101 (+32-11544101)

Fax (fax): +32 (11) 374-22-40 +32 (11) 374-22-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEKEMANS THEATERHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEKEMANS THEATERHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEKEMANS THEATERHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEKEMANS THEATERHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEKEMANS THEATERHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEKEMANS THEATERHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEKEMANS THEATERHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEKEMANS THEATERHUIS
Products information VEKEMANS THEATERHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE08695373535
Ondernemingsnummer: 9612457275
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in VEKEMANS THEATERHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Fantasieartikelen; Verhuur textielartikelen and schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEKEMANS THEATERHUIS
(Get full report from official database of BE for VEKEMANS THEATERHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEKEMANS THEATERHUIS
Addition kinds of activities for VEKEMANS THEATERHUIS

206499. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
287599. Meststoffen, alleen mengen, nec | Fertilizers, mixing only, nec
20150101. Kip, verwerkt, NSK | Chicken, processed, nsk
24290200. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
33150201. Brads, staal: draad of snij | Brads, steel: wire or cut
39490101. Tassen, golf | Bags, golf
73420203. Plaagbestrijding in structuren | Pest control in structures

Werken bij VEKEMANS THEATERHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEKEMANS THEATERHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEKEMANS THEATERHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEKEMANS THEATERHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • schoonmaakhulpen m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: D.O.L

    Type: Dienstenchequebaan

    DOL (dienstenonderneming Lichtervelde) is dringend op zoek naar een nieuwe medewerker. Je gaat bij klanten thuis schoonmaken via dienstencheques.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • Projectingenieur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je biedt technisch-commerciële ondersteuning aan de verkopers. Je onderzoekt in offertefase wat de beste oplossing is voor de klant. Gezien het telkens gaat over maatwerk, zoek je voor de klant naar de beste technische oplossing. Bij verkoop van een project werk je dit technisch uit tot in detail. Je maakt keuzes in materiaal zoals alluminium, takels, aandrijving, sturingen, enzovoort. Je ontwerpt de installatie in SolidWorks. Je voorziet de opmaak van sterkteberekeningen en simulaties. Daarna bewaak je ook de planning naar productie en montage onsite. Binnen engineering werk je nauw samen met 6 collega’s en rapporteer je aan de engineering manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant bestaat meer dan 50 jaar en is actief in de verkoop, ontwerp / engineering, constructie, plaatsing tot service van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Deze worden nationaal en internationaal ingezet in diverse projecten en omgevingen. Ter versterking van hun engineering kijken wij momenteel uit naar een Project Engineer.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van VEKEMANS THEATERHUIS in sociale netwerken
Look for responds of VEKEMANS THEATERHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEKEMANS THEATERHUIS. Laat een reactie achter voor VEKEMANS THEATERHUIS. VEKEMANS THEATERHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEKEMANS THEATERHUIS. Leave a respond for VEKEMANS THEATERHUIS. VEKEMANS THEATERHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEKEMANS THEATERHUIS op de google maps. Adres en contacten VEKEMANS THEATERHUIS
Location of VEKEMANS THEATERHUIS on the google maps. Address and contacts of VEKEMANS THEATERHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come VEKEMANS THEATERHUIS VEKEMANS THEATERHUIS: De Meirsman BVBA | Salamander | ECOLE FOND. COMMUNALE | Bikar M | FELIX SCHEERS

Other related companies as VEKEMANS THEATERHUIS: De Meirsman BVBA | Salamander | ECOLE FOND. COMMUNALE | Bikar M | FELIX SCHEERS

VEKEMANS THEATERHUIS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEKEMANS THEATERHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08695373535. Het bedrijf VEKEMANS THEATERHUIS bevindt zich op het adres: INDUSTRIEZONE BALENDIJK 218; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Fantasieartikelen; Verhuur textielartikelen and schoenen. Producten gemaakt in VEKEMANS THEATERHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEKEMANS THEATERHUIS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEKEMANS THEATERHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEKEMANS THEATERHUIS, openstaande posities, locatie van VEKEMANS THEATERHUIS op de kaart.

VEKEMANS THEATERHUIS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEKEMANS THEATERHUIS, company assigned to the tax number BE08695373535. The company VEKEMANS THEATERHUIS is located at the address: INDUSTRIEZONE BALENDIJK 218; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Fantasieartikelen; Verhuur textielartikelen and schoenen. Products created in VEKEMANS THEATERHUIS were not found.
The main activity of VEKEMANS THEATERHUIS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VEKEMANS THEATERHUIS is not available. You also can look at reviews of VEKEMANS THEATERHUIS, open positions, location of VEKEMANS THEATERHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEKEMANS THEATERHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEKEMANS THEATERHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEKEMANS THEATERHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEKEMANS THEATERHUIS, employees, financial statistics.