BELGIAN EURO-finance cash SA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • BELGIAN EURO-finance cash SA
Private companiesMembership Organizations • BELGIAN EURO-finance cash SA

Contactgegevens BELGIAN EURO-finance cash SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIAN EURO-finance cash SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIAN EURO-finance cash SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Houba de Strooper 790; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 476 00 66; 02 476 06 60; 0478 48 83 03; 0478 48 83 01; 0478 48 83 02; 02 476 06 61 (+32-02 476 00 66; 02 476 06 60; 0478 48 83 03; 0478 48 83 01; 0478 48 83 02; 02 476 06 61) 02 476 00 66; 02 476 06 60; 0478 48 83 03; 0478 48 83 01; 0478 48 83 02; 02 476 06 61 (+32-02 476 00 66; 02 476 06 60; 0478 48 83 03; 0478 48 83 01; 0478 48 83 02; 02 476 06 61)

Fax (fax): 02 476 06 66 (+32-02 476 06 66) 02 476 06 66 (+32-02 476 06 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIAN EURO-finance cash SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIAN EURO-finance cash SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIAN EURO-finance cash SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIAN EURO-finance cash SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIAN EURO-finance cash SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIAN EURO-finance cash SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIAN EURO-finance cash SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIAN EURO-finance cash SA
Products information BELGIAN EURO-finance cash SA

BTW identificatienummer (tax): BE03613647460
Ondernemingsnummer: 4717498779
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 751,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in BELGIAN EURO-finance cash SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Debt recovery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIAN EURO-finance cash SA
(Get full report from official database of BE for BELGIAN EURO-finance cash SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIAN EURO-finance cash SA
Addition kinds of activities for BELGIAN EURO-finance cash SA

3559. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
27619906. Unit sets (veelvoudige bedrijfsvormen) | Unit sets (manifold business forms)
32649906. Porseleinen onderdelen voor elektrische apparaten, gegoten | Porcelain parts for electrical devices, molded
37320206. Reddingsvlotten, niet-opblaasbaar: rubber of plastic | Life rafts, noninflatable: rubber or plastic
51990400. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
76991803. China brandt en versiert naar individuele volgorde | China firing and decorating to individual order

Werken bij BELGIAN EURO-finance cash SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIAN EURO-finance cash SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIAN EURO-finance cash SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIAN EURO-finance cash SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van BELGIAN EURO-finance cash SA in sociale netwerken
Look for responds of BELGIAN EURO-finance cash SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIAN EURO-finance cash SA. Laat een reactie achter voor BELGIAN EURO-finance cash SA. BELGIAN EURO-finance cash SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIAN EURO-finance cash SA. Leave a respond for BELGIAN EURO-finance cash SA. BELGIAN EURO-finance cash SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIAN EURO-finance cash SA op de google maps. Adres en contacten BELGIAN EURO-finance cash SA
Location of BELGIAN EURO-finance cash SA on the google maps. Address and contacts of BELGIAN EURO-finance cash SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIAN EURO-finance cash SA BELGIAN EURO-finance cash SA: Gregoir W | Carolus (Aux) | VANBEVEREN | WTC SINT-MARTINUS | Antwerp Auto Stock

Other related companies as BELGIAN EURO-finance cash SA: Gregoir W | Carolus (Aux) | VANBEVEREN | WTC SINT-MARTINUS | Antwerp Auto Stock

BELGIAN EURO-finance cash SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIAN EURO-finance cash SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03613647460. Het bedrijf BELGIAN EURO-finance cash SA bevindt zich op het adres: Avenue Houba de Strooper 790; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 751,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Debt recovery. Producten gemaakt in BELGIAN EURO-finance cash SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGIAN EURO-finance cash SA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIAN EURO-finance cash SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIAN EURO-finance cash SA, openstaande posities, locatie van BELGIAN EURO-finance cash SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGIAN EURO-finance cash SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGIAN EURO-finance cash SA, company assigned to the tax number BE03613647460. The company BELGIAN EURO-finance cash SA is located at the address: Avenue Houba de Strooper 790; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 751,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Debt recovery. Products created in BELGIAN EURO-finance cash SA were not found.
The main activity of BELGIAN EURO-finance cash SA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIAN EURO-finance cash SA is not available. You also can look at reviews of BELGIAN EURO-finance cash SA, open positions, location of BELGIAN EURO-finance cash SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIAN EURO-finance cash SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIAN EURO-finance cash SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIAN EURO-finance cash SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIAN EURO-finance cash SA, employees, financial statistics.