Wijs & Josmar

Contactgegevens Wijs & Josmar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wijs & Josmar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wijs & Josmar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 332 9050 Ledeberg (Gent), België

Telefoon (phone): 09.231 03 49 (+32-09.231 03 49) 09.231 03 49 (+32-09.231 03 49)

Fax (fax): 09.231 09 67 (+32-09.231 09 67) 09.231 09 67 (+32-09.231 09 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wijs & Josmar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wijs & Josmar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wijs & Josmar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wijs & Josmar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wijs & Josmar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wijs & Josmar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wijs & Josmar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wijs & Josmar
Products information Wijs & Josmar

BTW identificatienummer (tax): BE08771728515
Ondernemingsnummer: 2839935302
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Debt collection agencies

Product categorie (product category): Debt Collection Agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wijs & Josmar
(Get full report from official database of BE for Wijs & Josmar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wijs & Josmar
Addition kinds of activities for Wijs & Josmar

599906. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment
14599906. Olivine (nongem) mijnbouw | Olivine (nongem) mining
20860103. Thee, ijst: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Tea, iced: packaged in cans, bottles, etc.
22319907. Weefmolen, breedgeweven stoffen: wol of soortgelijke stof | Weaving mill, broadwoven fabrics: wool or similar fabric
23350000. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
36749908. Optische isolatoren | Optical isolators
37929909. Truck campers (slide-in) | Truck campers (slide-in)
51491100. Bakbenodigdheden | Baking supplies
58120201. concessionaris | Concessionaire
70339903. Recreatieparkparken | Recreational vehicle parks

Werken bij Wijs & Josmar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wijs & Josmar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wijs & Josmar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wijs & Josmar. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een WERFLEIDER  Werkvoorbereidingen Bestellingen plaatsen Communicatie met klanten en collega's Projecten van A tot Z opvolgen Je komt terecht in een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken, rioleringswerken en betonwerken

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • HUISHOUDHULP VOOR AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalst.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Wijs & Josmar in sociale netwerken
Look for responds of Wijs & Josmar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wijs & Josmar. Laat een reactie achter voor Wijs & Josmar. Wijs & Josmar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wijs & Josmar. Leave a respond for Wijs & Josmar. Wijs & Josmar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wijs & Josmar op de google maps. Adres en contacten Wijs & Josmar
Location of Wijs & Josmar on the google maps. Address and contacts of Wijs & Josmar

Andere gerelateerde bedrijven als come Wijs & Josmar Wijs & Josmar: FLTWEDDLE LITHO OF EUROPE BVBA | MUZIEKCONSERVATORIUM | Street One | APEM | VERZEKERINGEN DE BOEVER

Other related companies as Wijs & Josmar: FLTWEDDLE LITHO OF EUROPE BVBA | MUZIEKCONSERVATORIUM | Street One | APEM | VERZEKERINGEN DE BOEVER

Wijs & Josmar is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wijs & Josmar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08771728515. Het bedrijf Wijs & Josmar bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 332 9050 Ledeberg (Gent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Debt Collection Agencies. Lijst met producten zijn Debt collection agencies.
De hoofdactiviteit van Wijs & Josmar is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wijs & Josmar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wijs & Josmar, openstaande posities, locatie van Wijs & Josmar op de kaart.

Wijs & Josmar is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wijs & Josmar, company assigned to the tax number BE08771728515. The company Wijs & Josmar is located at the address: Brusselsesteenweg 332 9050 Ledeberg (Gent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Debt Collection Agencies. List of products are Debt collection agencies.
The main activity of Wijs & Josmar is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Wijs & Josmar is not available. You also can look at reviews of Wijs & Josmar, open positions, location of Wijs & Josmar on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wijs & Josmar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wijs & Josmar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wijs & Josmar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wijs & Josmar, employees, financial statistics.