Rakkertjes (De)

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Rakkertjes (De)

Contactgegevens Rakkertjes (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rakkertjes (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Rakkertjes (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Viaductstraat; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 21 80 (+32-011 68 21 80) 011 68 21 80 (+32-011 68 21 80)

Fax (fax): +32 (50) 587-81-28 +32 (50) 587-81-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rakkertjes (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rakkertjes (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rakkertjes (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rakkertjes (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rakkertjes (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rakkertjes (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rakkertjes (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rakkertjes (De)
Products information Rakkertjes (De)

BTW identificatienummer (tax): BE06453887939
Ondernemingsnummer: 7448974609
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Rakkertjes (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Day nurseries and baby sitting services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rakkertjes (De)
(Get full report from official database of BE for Rakkertjes (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Rakkertjes (De)
Addition kinds of activities for Rakkertjes (De)

4424. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
26560103. Platen, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Plates, paper: made from purchased material
33130205. Ferrosilicium, niet in hoogovens gemaakt | Ferrosilicon, not made in blast furnaces
35699909. Verwarmers, zwembad: elektrisch | Heaters, swimming pool: electric
48320201. Leerzaam | Educational
61410101. Auto leningen, inclusief verzekering | Automobile loans, including insurance
72990401. Babysit bureau | Babysitting bureau

Werken bij Rakkertjes (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rakkertjes (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rakkertjes (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rakkertjes (De). Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant rekrutering - voltijds HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze inhousevestiging te Halle zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter , opstart voorzien op 5 november. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klant die zich in retailsector situeert. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

Zoek naar antwoorden van Rakkertjes (De) in sociale netwerken
Look for responds of Rakkertjes (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rakkertjes (De). Laat een reactie achter voor Rakkertjes (De). Rakkertjes (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rakkertjes (De). Leave a respond for Rakkertjes (De). Rakkertjes (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rakkertjes (De) op de google maps. Adres en contacten Rakkertjes (De)
Location of Rakkertjes (De) on the google maps. Address and contacts of Rakkertjes (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Rakkertjes (De) Rakkertjes (De): FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV | MAISON TELLE QU?ELLE | BART BOGAERTS | JACQUES DE MIDDELEER | De Keersmaecker F

Other related companies as Rakkertjes (De): FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV | MAISON TELLE QU?ELLE | BART BOGAERTS | JACQUES DE MIDDELEER | De Keersmaecker F

Rakkertjes (De) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rakkertjes (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06453887939. Het bedrijf Rakkertjes (De) bevindt zich op het adres: Viaductstraat; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 411,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Day nurseries and baby sitting services. Producten gemaakt in Rakkertjes (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rakkertjes (De) is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rakkertjes (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rakkertjes (De), openstaande posities, locatie van Rakkertjes (De) op de kaart.

Rakkertjes (De) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rakkertjes (De), company assigned to the tax number BE06453887939. The company Rakkertjes (De) is located at the address: Viaductstraat; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 411,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Day nurseries and baby sitting services. Products created in Rakkertjes (De) were not found.
The main activity of Rakkertjes (De) is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rakkertjes (De) is not available. You also can look at reviews of Rakkertjes (De), open positions, location of Rakkertjes (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rakkertjes (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rakkertjes (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rakkertjes (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rakkertjes (De), employees, financial statistics.