FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV
Private companiesTransportation Services • FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV

Contactgegevens FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Budelpoort 8 3930 Hamont-Achel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-62-12-01 32-11-62-12-01

Fax (fax): 32-11-44-86-48 32-11-44-86-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV
Products information FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04381591796
Ondernemingsnummer: 3811126708
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV
(Get full report from official database of BE for FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV
Addition kinds of activities for FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV

8651. Politieke organisaties | Political organizations
594901. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
15220105. Hotel / motel, nieuwbouw | Hotel/motel, new construction
17719901. Betonpompen | Concrete pumping
32110200. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
34239900. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec
35680300. Rijden, kettingen en tandwielen | Drives, chains, and sprockets
59990302. Decals | Decals
75390203. Torque converter reparatie, automotive | Torque converter repair, automotive

Werken bij FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Rioolarbeider m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Je maakt deel uit van een vaste ploeg arbeiders + Je voert rioleringswerken uit zoals bv. het aanpikken van buizen en het maken van aansluitingen + Je bent de helpende hand van de buizenlegger en assisteert hem bij al zijn taken

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Poetshulp Herzele 38u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Carrier Manager (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

Zoek naar antwoorden van FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV. Laat een reactie achter voor FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV. FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV. Leave a respond for FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV. FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV op de google maps. Adres en contacten FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV
Location of FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV on the google maps. Address and contacts of FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV: SPAR | NORROY P | KAREL RUTTEN | PERMEKE MOTORS NV | CIPAL CV

Other related companies as FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV: SPAR | NORROY P | KAREL RUTTEN | PERMEKE MOTORS NV | CIPAL CV

FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381591796. Het bedrijf FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV bevindt zich op het adres: Budelpoort 8 3930 Hamont-Achel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV, openstaande posities, locatie van FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV op de kaart.

FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV, company assigned to the tax number BE04381591796. The company FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV is located at the address: Budelpoort 8 3930 Hamont-Achel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV were not found.
The main activity of FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV is not available. You also can look at reviews of FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV, open positions, location of FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMEUBELBEDRIJF G. MERTENS NV, employees, financial statistics.