Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin
Private companiesTransportation Equipment • Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin

Contactgegevens Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tentoonstellingslaan 76; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 264 18 21 (+32-09 264 18 21) 09 264 18 21 (+32-09 264 18 21)

Fax (fax): 09 224 40 58 (+32-09 224 40 58) 09 224 40 58 (+32-09 224 40 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin
Products information Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin

BTW identificatienummer (tax): BE08057617187
Ondernemingsnummer: 7777191162
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Day nurseries and baby sitting services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin
(Get full report from official database of BE for Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin
Addition kinds of activities for Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin

072202. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
17210200. Commercieel schilderij | Commercial painting
54419904. noten | Nuts
56619905. Laarzen van vrouwen | Women's boots
75210102. Inham parkeerplaatsen | Tow-in parking lots

Werken bij Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin in sociale netwerken
Look for responds of Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin. Laat een reactie achter voor Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin. Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin. Leave a respond for Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin. Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin op de google maps. Adres en contacten Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin
Location of Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin on the google maps. Address and contacts of Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin

Andere gerelateerde bedrijven als come Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin: De Maesschalck J | PIZZA BELGIUM BVBA | MENUIS. MACQUART FRERES | MASHRABIYA | GROUPE G DEVELOPPEMENT

Other related companies as Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin: De Maesschalck J | PIZZA BELGIUM BVBA | MENUIS. MACQUART FRERES | MASHRABIYA | GROUPE G DEVELOPPEMENT

Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08057617187. Het bedrijf Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin bevindt zich op het adres: Tentoonstellingslaan 76; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 741,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Day nurseries and baby sitting services. Producten gemaakt in Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin, openstaande posities, locatie van Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin op de kaart.

Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin, company assigned to the tax number BE08057617187. The company Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin is located at the address: Tentoonstellingslaan 76; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 741,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Day nurseries and baby sitting services. Products created in Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin were not found.
The main activity of Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin is not available. You also can look at reviews of Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin, open positions, location of Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Opvanggezinnen van Solidariteit voor het gezin, employees, financial statistics.