Mary Poppins (Garderie)

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Mary Poppins (Garderie)
Private companiesSocial Services • Mary Poppins (Garderie)

Contactgegevens Mary Poppins (Garderie): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mary Poppins (Garderie): address, phone, fax, email, website, opening hours

Mary Poppins (Garderie)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée Saint-Pierre 173; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 733 20 17 (+32-02 733 20 17) 02 733 20 17 (+32-02 733 20 17)

Fax (fax): +32 (86) 473-81-54 +32 (86) 473-81-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mary Poppins (Garderie): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mary Poppins (Garderie)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mary Poppins (Garderie)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mary Poppins (Garderie), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mary Poppins (Garderie). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mary Poppins (Garderie), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mary Poppins (Garderie). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mary Poppins (Garderie)
Products information Mary Poppins (Garderie)

BTW identificatienummer (tax): BE08025756835
Ondernemingsnummer: 4840545654
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 618,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Mary Poppins (Garderie) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Day nurseries and baby sitting services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mary Poppins (Garderie)
(Get full report from official database of BE for Mary Poppins (Garderie))

Aanvulling soorten activiteiten voor Mary Poppins (Garderie)
Addition kinds of activities for Mary Poppins (Garderie)

206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
832299. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec
31310505. Afwerkingen (leer), schoen | Trimmings (leather), shoe
35310100. Bosbouwgerelateerde apparatuur | Forestry related equipment
38220104. Drukregelaars, type air-conditioning systeem | Pressure controllers, air-conditioning system type
38230500. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial

Werken bij Mary Poppins (Garderie): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mary Poppins (Garderie): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mary Poppins (Garderie). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mary Poppins (Garderie). Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster/stikker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

    Type: Vaste Job

    Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • CAD Designer - Burgerlijke Bouwkunde (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Unit Civil & Tracks (DESIGN CIVIL ENGINEERING) is verantwoordelijk voor het ontwerpen van hydraulische, geotechnische, beton- en staalstructuren, bruggen, tunnels en gebouwen in diverse stadia van haalbaarheidsstudies en bouwaanvraagplannen tot detailstudies voor bestekken. Binnen de dienst wordt in de uitwerking van deze studies ondersteuning geboden met betrekking tot grondonderzoek en geologie, hydraulica, saneringen, grondwerken en de milieutechnische aspecten en worden ook specifieke competenties uitgebouwd zoals strukturele brandveiligheid, tunnelveiligheid (ventilatie) en HVAC in relatie tot de ontworpen infrastructuur. De dienst staat eveneens de dienst ook in voor de technische ondersteuning tijdens de werken in uitvoering. Tuc Rail is gelegen rechtover het Zuid-station Brussel. Zeer gemakkelijke verbinding met het openbaar vervoer. • Je ondersteunt de Design Engineer bij de studie en het ontwerp van civieltechnische bouwwerken in verschillende projectfases (van haalbaarheidsstudie tot detailstudie en as built). • Je stelt plannen en 3D-modellen van de projecten op: structuren, wapeningen, hydraulica, geotechniek en stukplannen voor aanbestedingen van civieltechnische bouwwerken zoals bruggen, viaducten, spooronderdoorgangen, steunconstructies, tunnels en technische gebouwen. • Je bent verantwoordelijke voor de integratie van je ontwerpen in de omgeving en met andere disciplines zoals sporen, bovenleiding en seininrichting. • Je werkt binnen het kader van de BIM-principes (Building Information Model). • Je analyseert en zoekt mee naar oplossingen bij eventuele problemen bij het ontwerpen van plannen. • Je controleert de plannen van derden (3D-modellen, bekistings- en wapeningsplannen, werkhuisplannen,…). • Je stelt de hoeveelheden op voor de meetstaten die deel uitmaken van de bestekken voor de aanbestedingen. Profiel • Je bent bachelor of je hebt net je Master in de Industriële Wetenschappen (optie bouwkunde) behaald en bent op zoek naar een eerste professionele ervaring • Je hebt een doorgedreven kennis in bouwkunde: burgerlijke bouwkunde, architectuur, technische gebouwen, hydraulische werken • Je hebt een eerste ervaring als CAD Designer civil engineering • Je bent leergierig en nauwkeurig • Je bent communicatief, pragmatisch en een echte teamplayer • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt. • Je hebt een goede kennis van AutoCAD (2D en 3D) • Kennis van AutoCAD Civil 3D een/of Revit is een pluspunt • Kennis van BIM is een meerwaarde Aanbod •Een contract van onbepaalde duur •Een aantrekkelijk salaris en een bonus gebaseerd op je jaarlijkse prestaties •Groeps- en hospitalisatieverzekering •Maaltijdcheques •Dertien compensatieverlofdagen (bij voltijds uurrooster) •Carrièreplan met opleidingen •Voordelige tarieven voor de verplaatsingen met de trein Interesse? Klik dan nu op de rode sollicitatieknop en bezorg ons je cv en motivatiebrief. 

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Mary Poppins (Garderie) in sociale netwerken
Look for responds of Mary Poppins (Garderie) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mary Poppins (Garderie). Laat een reactie achter voor Mary Poppins (Garderie). Mary Poppins (Garderie) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mary Poppins (Garderie). Leave a respond for Mary Poppins (Garderie). Mary Poppins (Garderie) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mary Poppins (Garderie) op de google maps. Adres en contacten Mary Poppins (Garderie)
Location of Mary Poppins (Garderie) on the google maps. Address and contacts of Mary Poppins (Garderie)

Andere gerelateerde bedrijven als come Mary Poppins (Garderie) Mary Poppins (Garderie): FRANCIS BROSTEAUX | JACQUES LEONARD | H. CHARLES | Ameco Playgrounds | JACQUES BEIRENS

Other related companies as Mary Poppins (Garderie): FRANCIS BROSTEAUX | JACQUES LEONARD | H. CHARLES | Ameco Playgrounds | JACQUES BEIRENS

Mary Poppins (Garderie) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mary Poppins (Garderie), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08025756835. Het bedrijf Mary Poppins (Garderie) bevindt zich op het adres: Chaussée Saint-Pierre 173; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 618,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Day nurseries and baby sitting services. Producten gemaakt in Mary Poppins (Garderie) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mary Poppins (Garderie) is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mary Poppins (Garderie) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mary Poppins (Garderie), openstaande posities, locatie van Mary Poppins (Garderie) op de kaart.

Mary Poppins (Garderie) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mary Poppins (Garderie), company assigned to the tax number BE08025756835. The company Mary Poppins (Garderie) is located at the address: Chaussée Saint-Pierre 173; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 618,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Day nurseries and baby sitting services. Products created in Mary Poppins (Garderie) were not found.
The main activity of Mary Poppins (Garderie) is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mary Poppins (Garderie) is not available. You also can look at reviews of Mary Poppins (Garderie), open positions, location of Mary Poppins (Garderie) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mary Poppins (Garderie), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mary Poppins (Garderie), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mary Poppins (Garderie), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mary Poppins (Garderie), employees, financial statistics.