FLPNEUMATEX & CIE NV

Contactgegevens FLPNEUMATEX & CIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPNEUMATEX & CIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPNEUMATEX & CIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 124 2630 Aartselaar - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-40-33-80 32-36-40-33-80

Fax (fax): 32-36-40-33-83 32-36-40-33-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPNEUMATEX & CIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPNEUMATEX & CIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPNEUMATEX & CIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPNEUMATEX & CIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPNEUMATEX & CIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPNEUMATEX & CIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPNEUMATEX & CIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPNEUMATEX & CIE NV
Products information FLPNEUMATEX & CIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04075347900
Ondernemingsnummer: 8247680664
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 542,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLPNEUMATEX & CIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boilers, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPNEUMATEX & CIE NV
(Get full report from official database of BE for FLPNEUMATEX & CIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPNEUMATEX & CIE NV
Addition kinds of activities for FLPNEUMATEX & CIE NV

2397. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
354199. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
35690202. Brandstoftoebehoren: droogmachines, rek en rollen | Firehose equipment: driers, rack, and reels
35850301. Oven, warme lucht: elektrisch | Furnaces, warm air: electric
59991606. Fotolijsten, klaar gemaakt | Picture frames, ready made
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij FLPNEUMATEX & CIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPNEUMATEX & CIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPNEUMATEX & CIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPNEUMATEX & CIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

Zoek naar antwoorden van FLPNEUMATEX & CIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLPNEUMATEX & CIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPNEUMATEX & CIE NV. Laat een reactie achter voor FLPNEUMATEX & CIE NV. FLPNEUMATEX & CIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPNEUMATEX & CIE NV. Leave a respond for FLPNEUMATEX & CIE NV. FLPNEUMATEX & CIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPNEUMATEX & CIE NV op de google maps. Adres en contacten FLPNEUMATEX & CIE NV
Location of FLPNEUMATEX & CIE NV on the google maps. Address and contacts of FLPNEUMATEX & CIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPNEUMATEX & CIE NV FLPNEUMATEX & CIE NV: HOF TE GAASBEEK | Thys J & Co | RAYMOND BIEMAR | NOOYEN BELGIE | MICHEL DAUNE

Other related companies as FLPNEUMATEX & CIE NV: HOF TE GAASBEEK | Thys J & Co | RAYMOND BIEMAR | NOOYEN BELGIE | MICHEL DAUNE

FLPNEUMATEX & CIE NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPNEUMATEX & CIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04075347900. Het bedrijf FLPNEUMATEX & CIE NV bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 124 2630 Aartselaar - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 542,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boilers, industrial. Producten gemaakt in FLPNEUMATEX & CIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPNEUMATEX & CIE NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPNEUMATEX & CIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPNEUMATEX & CIE NV, openstaande posities, locatie van FLPNEUMATEX & CIE NV op de kaart.

FLPNEUMATEX & CIE NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPNEUMATEX & CIE NV, company assigned to the tax number BE04075347900. The company FLPNEUMATEX & CIE NV is located at the address: Antwerpsesteenweg 124 2630 Aartselaar - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 542,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boilers, industrial. Products created in FLPNEUMATEX & CIE NV were not found.
The main activity of FLPNEUMATEX & CIE NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPNEUMATEX & CIE NV is not available. You also can look at reviews of FLPNEUMATEX & CIE NV, open positions, location of FLPNEUMATEX & CIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPNEUMATEX & CIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPNEUMATEX & CIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPNEUMATEX & CIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPNEUMATEX & CIE NV, employees, financial statistics.