Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA
Private companiesLegal Services • Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA

Contactgegevens Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vierwegstraat 205; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 87 89 (+32-051 24 87 89) 051 24 87 89 (+32-051 24 87 89)

Fax (fax): +32 (14) 245-55-66 +32 (14) 245-55-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA
Products information Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06757659912
Ondernemingsnummer: 7051818847
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Day nurseries and baby sitting services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA
(Get full report from official database of BE for Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA
Addition kinds of activities for Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA

209700. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
24310602. Paneelwerk, hout | Panel work, wood
38299907. Hydrometers, behalve industriële procestype | Hydrometers, except industrial process type
51990100. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
79991112. Karate instructie | Karate instruction
83229904. Reishulp | Travelers' aid

Werken bij Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

  • Odoo Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

Zoek naar antwoorden van Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA. Laat een reactie achter voor Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA. Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA. Leave a respond for Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA. Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA op de google maps. Adres en contacten Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA
Location of Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA on the google maps. Address and contacts of Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA: CENTEA | BRANTANO | Belgian Wood Center NV | SERGE BOUGAMIN | Quintens R BVBA

Other related companies as Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA: CENTEA | BRANTANO | Belgian Wood Center NV | SERGE BOUGAMIN | Quintens R BVBA

Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06757659912. Het bedrijf Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA bevindt zich op het adres: Vierwegstraat 205; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Day nurseries and baby sitting services. Producten gemaakt in Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA, openstaande posities, locatie van Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA op de kaart.

Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA, company assigned to the tax number BE06757659912. The company Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA is located at the address: Vierwegstraat 205; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Day nurseries and baby sitting services. Products created in Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA were not found.
The main activity of Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA is not available. You also can look at reviews of Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA, open positions, location of Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kinderopvang Tuut-Tuut & Toet-Toet BVBA, employees, financial statistics.