Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW
Private companiesNational Security and International Affairs • Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW

Contactgegevens Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keizerstraat 35A; 1740; Ternat, België

Telefoon (phone): 02 581 04 31; 02 582 72 62 (+32-02 581 04 31; 02 582 72 62) 02 581 04 31; 02 582 72 62 (+32-02 581 04 31; 02 582 72 62)

Fax (fax): +32 (11) 854-47-19 +32 (11) 854-47-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW
Products information Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW

BTW identificatienummer (tax): BE04282165527
Ondernemingsnummer: 6284698486
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Day nurseries and baby sitting services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW
(Get full report from official database of BE for Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW
Addition kinds of activities for Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW

5551. Boothandelaars | Boat dealers
506303. Draad en kabel | Wire and cable
20130207. Varkensvoeten, gekookt en gepekeld: Van gekocht vlees | Pigs' feet, cooked and pickled: from purchased meat
20879903. Extracten, aroma | Extracts, flavoring
34520200. sluitringen | Washers
35420200. Persmachines | Pressing machines
37280504. Tow targets | Tow targets
51490306. Moutextract | Malt extract
57190201. Lampen en lampjes | Lamps and lamp shades
89999903. Uitvinder | Inventor

Werken bij Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW in sociale netwerken
Look for responds of Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW. Laat een reactie achter voor Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW. Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW. Leave a respond for Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW. Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW op de google maps. Adres en contacten Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW
Location of Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW on the google maps. Address and contacts of Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW: Nuyens F | COIFFURE NATHALIE | ELEKTRO CUZI | EURO-PROP SPRL | STEVEN PEETERS

Other related companies as Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW: Nuyens F | COIFFURE NATHALIE | ELEKTRO CUZI | EURO-PROP SPRL | STEVEN PEETERS

Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04282165527. Het bedrijf Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW bevindt zich op het adres: Keizerstraat 35A; 1740; Ternat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Day nurseries and baby sitting services. Producten gemaakt in Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW, openstaande posities, locatie van Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW op de kaart.

Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW, company assigned to the tax number BE04282165527. The company Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW is located at the address: Keizerstraat 35A; 1740; Ternat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Day nurseries and baby sitting services. Products created in Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW were not found.
The main activity of Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW is not available. You also can look at reviews of Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW, open positions, location of Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centrum Buitenschoolse Kinderopvang Ternat VZW, employees, financial statistics.