A S B L JOYEUX LURONS ASBL

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • A S B L JOYEUX LURONS ASBL
Private companiesGeneral Merchandise Stores • A S B L JOYEUX LURONS ASBL

Contactgegevens A S B L JOYEUX LURONS ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A S B L JOYEUX LURONS ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A S B L JOYEUX LURONS ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 67A; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 41 01 (+32-010 22 41 01) 010 22 41 01 (+32-010 22 41 01)

Fax (fax): 010 22 57 36 (+32-010 22 57 36) 010 22 57 36 (+32-010 22 57 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A S B L JOYEUX LURONS ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A S B L JOYEUX LURONS ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A S B L JOYEUX LURONS ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A S B L JOYEUX LURONS ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A S B L JOYEUX LURONS ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A S B L JOYEUX LURONS ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A S B L JOYEUX LURONS ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A S B L JOYEUX LURONS ASBL
Products information A S B L JOYEUX LURONS ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07425628662
Ondernemingsnummer: 2516662597
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in A S B L JOYEUX LURONS ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Day nurseries and baby sitting services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A S B L JOYEUX LURONS ASBL
(Get full report from official database of BE for A S B L JOYEUX LURONS ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A S B L JOYEUX LURONS ASBL
Addition kinds of activities for A S B L JOYEUX LURONS ASBL

526100. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
07410000. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
26550104. Buizen, voor chemische of elektrische toepassingen: papier of vezel | Tubes, for chemical or electrical uses: paper or fiber
36610202. Telegraaf kantoor schakelapparatuur | Telegraph office switching equipment
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
47419902. Graan snij dienst voor spoorweg zending | Grain trimming service for railroad shipment
53990000. Diverse algemene koopwaarwinkels | Miscellaneous general merchandise stores

Werken bij A S B L JOYEUX LURONS ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A S B L JOYEUX LURONS ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A S B L JOYEUX LURONS ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A S B L JOYEUX LURONS ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van A S B L JOYEUX LURONS ASBL in sociale netwerken
Look for responds of A S B L JOYEUX LURONS ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A S B L JOYEUX LURONS ASBL. Laat een reactie achter voor A S B L JOYEUX LURONS ASBL. A S B L JOYEUX LURONS ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A S B L JOYEUX LURONS ASBL. Leave a respond for A S B L JOYEUX LURONS ASBL. A S B L JOYEUX LURONS ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A S B L JOYEUX LURONS ASBL op de google maps. Adres en contacten A S B L JOYEUX LURONS ASBL
Location of A S B L JOYEUX LURONS ASBL on the google maps. Address and contacts of A S B L JOYEUX LURONS ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come A S B L JOYEUX LURONS ASBL A S B L JOYEUX LURONS ASBL: Van Eenhooge D | ABC DE LA BROCANTE (L') | Delvaux J-C | Varobel BVBA | Frituur Nr 1

Other related companies as A S B L JOYEUX LURONS ASBL: Van Eenhooge D | ABC DE LA BROCANTE (L') | Delvaux J-C | Varobel BVBA | Frituur Nr 1

A S B L JOYEUX LURONS ASBL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A S B L JOYEUX LURONS ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07425628662. Het bedrijf A S B L JOYEUX LURONS ASBL bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 67A; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Day nurseries and baby sitting services. Producten gemaakt in A S B L JOYEUX LURONS ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A S B L JOYEUX LURONS ASBL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A S B L JOYEUX LURONS ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A S B L JOYEUX LURONS ASBL, openstaande posities, locatie van A S B L JOYEUX LURONS ASBL op de kaart.

A S B L JOYEUX LURONS ASBL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is A S B L JOYEUX LURONS ASBL, company assigned to the tax number BE07425628662. The company A S B L JOYEUX LURONS ASBL is located at the address: Chaussée de Bruxelles 67A; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Day nurseries and baby sitting services. Products created in A S B L JOYEUX LURONS ASBL were not found.
The main activity of A S B L JOYEUX LURONS ASBL is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A S B L JOYEUX LURONS ASBL is not available. You also can look at reviews of A S B L JOYEUX LURONS ASBL, open positions, location of A S B L JOYEUX LURONS ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A S B L JOYEUX LURONS ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A S B L JOYEUX LURONS ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A S B L JOYEUX LURONS ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A S B L JOYEUX LURONS ASBL, employees, financial statistics.