ABC DE LA BROCANTE (L')

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • ABC DE LA BROCANTE (L')
Private companiesGeneral Merchandise Stores • ABC DE LA BROCANTE (L')

Contactgegevens ABC DE LA BROCANTE (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC DE LA BROCANTE (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC DE LA BROCANTE (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sur les Roches 24; 5004; Namur (Bouge), België

Telefoon (phone): 081 21 11 39; 0477 36 98 68 (+32-081 21 11 39; 0477 36 98 68) 081 21 11 39; 0477 36 98 68 (+32-081 21 11 39; 0477 36 98 68)

Fax (fax): 081 21 11 39 (+32-081 21 11 39) 081 21 11 39 (+32-081 21 11 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC DE LA BROCANTE (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC DE LA BROCANTE (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC DE LA BROCANTE (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC DE LA BROCANTE (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC DE LA BROCANTE (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC DE LA BROCANTE (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC DE LA BROCANTE (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC DE LA BROCANTE (L')
Products information ABC DE LA BROCANTE (L')

BTW identificatienummer (tax): BE07246276855
Ondernemingsnummer: 3597442626
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Antiques

Product categorie (product category): Curiosity shops and clearers of furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC DE LA BROCANTE (L')
(Get full report from official database of BE for ABC DE LA BROCANTE (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC DE LA BROCANTE (L')
Addition kinds of activities for ABC DE LA BROCANTE (L')

241102. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
399399. Tekens en reclame specialiteiten, nec | Signs and advertising specialties, nec
509999. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
01739906. Pistachenbos | Pistachio grove
14460000. Industrieel zand | Industrial sand
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
24991606. Sneeuw hek, hout | Snow fence, wood
28220000. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
30899925. Werkhandschoenen, kunststoffen | Work gloves, plastics
32720310. Wasbakken, beton | Laundry trays, concrete

Werken bij ABC DE LA BROCANTE (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC DE LA BROCANTE (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC DE LA BROCANTE (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC DE LA BROCANTE (L'). Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Agilitas Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

  • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van ABC DE LA BROCANTE (L') in sociale netwerken
Look for responds of ABC DE LA BROCANTE (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC DE LA BROCANTE (L'). Laat een reactie achter voor ABC DE LA BROCANTE (L'). ABC DE LA BROCANTE (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC DE LA BROCANTE (L'). Leave a respond for ABC DE LA BROCANTE (L'). ABC DE LA BROCANTE (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC DE LA BROCANTE (L') op de google maps. Adres en contacten ABC DE LA BROCANTE (L')
Location of ABC DE LA BROCANTE (L') on the google maps. Address and contacts of ABC DE LA BROCANTE (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC DE LA BROCANTE (L') ABC DE LA BROCANTE (L'): LUC | CHRISTINE LEGIEST | ELS VANDECAN | In-Lease bvba | DON CAMILLO

Other related companies as ABC DE LA BROCANTE (L'): LUC | CHRISTINE LEGIEST | ELS VANDECAN | In-Lease bvba | DON CAMILLO

ABC DE LA BROCANTE (L') is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABC DE LA BROCANTE (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07246276855. Het bedrijf ABC DE LA BROCANTE (L') bevindt zich op het adres: Rue Sur les Roches 24; 5004; Namur (Bouge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 377,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Curiosity shops and clearers of furniture. Lijst met producten zijn Antiques.
De hoofdactiviteit van ABC DE LA BROCANTE (L') is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC DE LA BROCANTE (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC DE LA BROCANTE (L'), openstaande posities, locatie van ABC DE LA BROCANTE (L') op de kaart.

ABC DE LA BROCANTE (L') is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABC DE LA BROCANTE (L'), company assigned to the tax number BE07246276855. The company ABC DE LA BROCANTE (L') is located at the address: Rue Sur les Roches 24; 5004; Namur (Bouge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 377,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Curiosity shops and clearers of furniture. List of products are Antiques.
The main activity of ABC DE LA BROCANTE (L') is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC DE LA BROCANTE (L') is not available. You also can look at reviews of ABC DE LA BROCANTE (L'), open positions, location of ABC DE LA BROCANTE (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC DE LA BROCANTE (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC DE LA BROCANTE (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC DE LA BROCANTE (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC DE LA BROCANTE (L'), employees, financial statistics.