PROTINUS

Contactgegevens PROTINUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROTINUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROTINUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARDSEWEG 6; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 475960568 (+32-475960568) 475960568 (+32-475960568)

Fax (fax): +32 (60) 515-91-47 +32 (60) 515-91-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROTINUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROTINUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROTINUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROTINUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROTINUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROTINUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROTINUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROTINUS
Products information PROTINUS

BTW identificatienummer (tax): BE02822631835
Ondernemingsnummer: 1324920654
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in PROTINUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Databeheer and gegevensverwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROTINUS
(Get full report from official database of BE for PROTINUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROTINUS
Addition kinds of activities for PROTINUS

123100. Antracietwinning | Anthracite mining
221106. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
14990301. Alabaster mijnbouw | Alabaster mining
26750201. Kaarten: doodgesneden en ongedrukt: gemaakt van aangekochte materialen | Cards: die-cut and unprinted: made from purchased materials
28440503. lipsticks | Lipsticks
30520202. Tuinslang, plastic | Garden hose, plastic
50930201. Metalen schroot en afval | Ferrous metal scrap and waste
63319900. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)
87340103. Gelaste gezamenlijke röntgenfoto | Welded joint radiographing

Werken bij PROTINUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROTINUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROTINUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROTINUS. Looking for open vacancies in other companies

  • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

  • Chauffeur CE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

  • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

  • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

  • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

Zoek naar antwoorden van PROTINUS in sociale netwerken
Look for responds of PROTINUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROTINUS. Laat een reactie achter voor PROTINUS. PROTINUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROTINUS. Leave a respond for PROTINUS. PROTINUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROTINUS op de google maps. Adres en contacten PROTINUS
Location of PROTINUS on the google maps. Address and contacts of PROTINUS

Andere gerelateerde bedrijven als come PROTINUS PROTINUS: FLALLARD -EUROPE NV | HERMAN THOM? ET ZN | PNEUS GUILLEMINS | GARAGE J VERKAEREN | Frontaliers

Other related companies as PROTINUS: FLALLARD -EUROPE NV | HERMAN THOM? ET ZN | PNEUS GUILLEMINS | GARAGE J VERKAEREN | Frontaliers

PROTINUS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROTINUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02822631835. Het bedrijf PROTINUS bevindt zich op het adres: AARDSEWEG 6; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 756,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Databeheer and gegevensverwerking. Producten gemaakt in PROTINUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROTINUS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROTINUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROTINUS, openstaande posities, locatie van PROTINUS op de kaart.

PROTINUS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROTINUS, company assigned to the tax number BE02822631835. The company PROTINUS is located at the address: AARDSEWEG 6; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 756,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Databeheer and gegevensverwerking. Products created in PROTINUS were not found.
The main activity of PROTINUS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PROTINUS is not available. You also can look at reviews of PROTINUS, open positions, location of PROTINUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROTINUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROTINUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROTINUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROTINUS, employees, financial statistics.