DATAMIRROR BENELUX

Contactgegevens DATAMIRROR BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DATAMIRROR BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

DATAMIRROR BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDPLEIN 5; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32061882 32061882

Fax (fax): +32 (15) 488-10-44 +32 (15) 488-10-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DATAMIRROR BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DATAMIRROR BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DATAMIRROR BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DATAMIRROR BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DATAMIRROR BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DATAMIRROR BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DATAMIRROR BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DATAMIRROR BENELUX
Products information DATAMIRROR BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE02359008789
Ondernemingsnummer: 7936492919
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DATAMIRROR BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Databeheer and gegevensverwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DATAMIRROR BENELUX
(Get full report from official database of BE for DATAMIRROR BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor DATAMIRROR BENELUX
Addition kinds of activities for DATAMIRROR BENELUX

283604. Cultuur media | Culture media
539900. Diverse algemene koopwaarwinkels | Miscellaneous general merchandise stores
20999917. Thee mixen | Tea blending
27590304. Coupons: drukwerk, nsk | Coupons: printing, nsk
30691101. Borstels, rubber | Brushes, rubber
31999902. Verbrande lederwaren | Burnt leather goods
32750100. Gipsplaat | Gypsum board
79990202. Golf driving range | Golf driving range
86410301. Boy scout organisatie | Boy scout organization

Werken bij DATAMIRROR BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DATAMIRROR BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DATAMIRROR BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DATAMIRROR BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Monteur aluminium en staal-gevelbekleding (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via een interne opleiding leer je de functie. Je hoeft nog geen ervaring hierin te hebben. Belangrijk is dat je graag in de bouwsector wil werken, dat je geen hoogtevrees hebt en vooral graag buitenwerk doet. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag in daguren. Je werkt samen in ploeg aan de afwerking van platte daken en gevels. Je begint op interimbasis en indien alles vlot verloopt maak je kans op een vast contract. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas.

  • Poetshulp Brakel 38u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

  • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DKTOPCLEAN

    Type: Werfreserve

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

  • Technisch verkoopsadviseur (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: VTC

    Type: Werfreserve

    Als technisch verkoopsadviseur bent u verantwoordelijk voor het actief prospecteren (in België en Frankrijk) en benaderen van eindklanten of mogelijke dealers (garages). Dit prospecteren wordt aangestuurd door de sales manager, waarna u terdege en plichtsbewust op klantenbezoek gaat. Hierbij wordt een oplossing op maat besproken en een offerte inclusief 3D tekening gemaakt. Het verkoopsproces afronden doet u zo veel als mogelijk zelfstandig.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van DATAMIRROR BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of DATAMIRROR BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor DATAMIRROR BENELUX. Laat een reactie achter voor DATAMIRROR BENELUX. DATAMIRROR BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DATAMIRROR BENELUX. Leave a respond for DATAMIRROR BENELUX. DATAMIRROR BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DATAMIRROR BENELUX op de google maps. Adres en contacten DATAMIRROR BENELUX
Location of DATAMIRROR BENELUX on the google maps. Address and contacts of DATAMIRROR BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come DATAMIRROR BENELUX DATAMIRROR BENELUX: MEETING TIME | Boekhandel Broechem BVBA | LIBRAIRIE THIERRY-PRESS | ENGEL CALIE | DSL LOGISTICS

Other related companies as DATAMIRROR BENELUX: MEETING TIME | Boekhandel Broechem BVBA | LIBRAIRIE THIERRY-PRESS | ENGEL CALIE | DSL LOGISTICS

DATAMIRROR BENELUX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DATAMIRROR BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02359008789. Het bedrijf DATAMIRROR BENELUX bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDPLEIN 5; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Databeheer and gegevensverwerking. Producten gemaakt in DATAMIRROR BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DATAMIRROR BENELUX is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DATAMIRROR BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DATAMIRROR BENELUX, openstaande posities, locatie van DATAMIRROR BENELUX op de kaart.

DATAMIRROR BENELUX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DATAMIRROR BENELUX, company assigned to the tax number BE02359008789. The company DATAMIRROR BENELUX is located at the address: KONINGIN ASTRIDPLEIN 5; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 204,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Databeheer and gegevensverwerking. Products created in DATAMIRROR BENELUX were not found.
The main activity of DATAMIRROR BENELUX is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DATAMIRROR BENELUX is not available. You also can look at reviews of DATAMIRROR BENELUX, open positions, location of DATAMIRROR BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DATAMIRROR BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DATAMIRROR BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DATAMIRROR BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DATAMIRROR BENELUX, employees, financial statistics.