EDITIONS SEDIP

Contactgegevens EDITIONS SEDIP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDITIONS SEDIP: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDITIONS SEDIP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ERNEST MILCAMPS 26B1; 7100; LA LOUVI?RE, België

Telefoon (phone): 64236031 (+32-64236031) 64236031 (+32-64236031)

Fax (fax): +32 (71) 529-41-93 +32 (71) 529-41-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDITIONS SEDIP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDITIONS SEDIP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDITIONS SEDIP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDITIONS SEDIP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDITIONS SEDIP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDITIONS SEDIP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDITIONS SEDIP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDITIONS SEDIP
Products information EDITIONS SEDIP

BTW identificatienummer (tax): BE03054443359
Ondernemingsnummer: 2519134521
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Informatie bouwbedrijf.

Product categorie (product category): Databanken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDITIONS SEDIP
(Get full report from official database of BE for EDITIONS SEDIP)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDITIONS SEDIP
Addition kinds of activities for EDITIONS SEDIP

265503. Vezelvervoer en postcontainers | Fiber shipping and mailing containers
363900. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
596100. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
14110300. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
20769910. walnotenolie | Walnut oil
22730402. Tapijten, textielvezel | Carpets, textile fiber
29929902. Refining van smeermiddelen en vetten, oa | Re-refining lubricating oils and greases, nec
35310708. Bodem compactors: trillend | Soil compactors: vibratory
38270108. Lupes vergrootinstrumenten, optisch | Lupes magnifying instruments, optical
79910102. Gezondheids-club | Health club

Werken bij EDITIONS SEDIP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDITIONS SEDIP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDITIONS SEDIP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDITIONS SEDIP. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster slagerij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een slagerij gelegen in Leuven, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster om het team te versterken. Je staat in voor de verkoop van vleeswaren, bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Hierbij ga je uiteraard steeds klantvriendelijk te werk. Daarnaast vul je de toog aan en houd je de winkel ordelijk en proper.

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Monteur (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de montage, bevestiging en plaatsing van alle elementen en materiaal van een centrale verwarmingsinstallatie Je bewerkt en legt de leidingen, monteert de verschillende toestellen en stelt de brander af Je isoleert bepaalde delen en je kan kleine herstellingswerken uitvoeren

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Administratief Talent Zelik ( NL- FR ) - (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Vaste Job

    - Je lost administratieve vraagstukken op ter ondersteuning van de Account Managers. - Overleg met de klant, ontwerper en andere interne diensten om een vlotte verwerking en verschijning van de advertenties te garanderen. - Uiteraard denk je mee na over commerciële acties en leidt je deze in goede banen

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • PLAATSER RAMEN/DEUREN & VERANDA'S (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: MOBELEC PRODUCTS

    Type: Vaste Job

    Het plaatsen van ramen, deuren en veranda's in aluminium en PVC op de werf.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

Zoek naar antwoorden van EDITIONS SEDIP in sociale netwerken
Look for responds of EDITIONS SEDIP in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDITIONS SEDIP. Laat een reactie achter voor EDITIONS SEDIP. EDITIONS SEDIP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDITIONS SEDIP. Leave a respond for EDITIONS SEDIP. EDITIONS SEDIP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDITIONS SEDIP op de google maps. Adres en contacten EDITIONS SEDIP
Location of EDITIONS SEDIP on the google maps. Address and contacts of EDITIONS SEDIP

Andere gerelateerde bedrijven als come EDITIONS SEDIP EDITIONS SEDIP: MACH 3 | Demol Robert | LA RIGOTTE | TAVERNE H?TEL RALLYE | DIERICKX LEYS & CIE EFFECTENBANK NV

Other related companies as EDITIONS SEDIP: MACH 3 | Demol Robert | LA RIGOTTE | TAVERNE H?TEL RALLYE | DIERICKX LEYS & CIE EFFECTENBANK NV

EDITIONS SEDIP is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDITIONS SEDIP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03054443359. Het bedrijf EDITIONS SEDIP bevindt zich op het adres: RUE ERNEST MILCAMPS 26B1; 7100; LA LOUVI?RE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Databanken. Lijst met producten zijn Informatie bouwbedrijf..
De hoofdactiviteit van EDITIONS SEDIP is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDITIONS SEDIP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDITIONS SEDIP, openstaande posities, locatie van EDITIONS SEDIP op de kaart.

EDITIONS SEDIP is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDITIONS SEDIP, company assigned to the tax number BE03054443359. The company EDITIONS SEDIP is located at the address: RUE ERNEST MILCAMPS 26B1; 7100; LA LOUVI?RE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Databanken. List of products are Informatie bouwbedrijf..
The main activity of EDITIONS SEDIP is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EDITIONS SEDIP is not available. You also can look at reviews of EDITIONS SEDIP, open positions, location of EDITIONS SEDIP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDITIONS SEDIP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDITIONS SEDIP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDITIONS SEDIP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDITIONS SEDIP, employees, financial statistics.