Gap Informatique S.P.R.L.

Contactgegevens Gap Informatique S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gap Informatique S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gap Informatique S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bois St Jean 20 4102 Ougrée, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gap Informatique S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gap Informatique S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gap Informatique S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gap Informatique S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gap Informatique S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gap Informatique S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gap Informatique S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gap Informatique S.P.R.L.
Products information Gap Informatique S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE06325622558
Ondernemingsnummer: 9048858642
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 736,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Data services

Product categorie (product category): Data Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gap Informatique S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Gap Informatique S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gap Informatique S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Gap Informatique S.P.R.L.

251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
20389904. Franse toast, bevroren | French toast, frozen
22111207. Hickory strepen, katoen | Hickory stripes, cotton
23299900. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
26550303. Tubes, mailing: gemaakt van gekochte papiervezel | Tubes, mailing: made from purchased paper fiber
35729900. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
38260602. Elektrolytische geleidbaarheidsinstrumenten | Electrolytic conductivity instruments
50510102. Kabel draad | Cable, wire
50840108. Machines en apparatuur voor de productie van melkproducten | Milk products manufacturing machinery and equipment

Werken bij Gap Informatique S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gap Informatique S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gap Informatique S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gap Informatique S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

  • Filiaalverantwoordelijke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als filiaalverantwoordelijke voor onze sanitaire showroom ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging en het verkoopsteam. Daarnaast wordt je nauw betrokken bij de opstart van de toonzaal en krijg je de kans mee de toonzaal in te richten Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: Je staat mee in voor de verkoop van A tot Z Je bent verantwoordelijk over het team Je organiseert succesvolle salesmeetings met je team en bent je continu bezig om je team naar een hoger niveau te brengen Vanaf het moment dat er een potentiele klant binnen komt probeer jij samen met de klant zijn ideale oplossing samen te stellen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als jobstudent voor administratief werk van 27/8-31/8. Je bent cijfermatig aangelegd en kan goed overweg met excel.

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

Zoek naar antwoorden van Gap Informatique S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Gap Informatique S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gap Informatique S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Gap Informatique S.P.R.L.. Gap Informatique S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gap Informatique S.P.R.L.. Leave a respond for Gap Informatique S.P.R.L.. Gap Informatique S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gap Informatique S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Gap Informatique S.P.R.L.
Location of Gap Informatique S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Gap Informatique S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Gap Informatique S.P.R.L. Gap Informatique S.P.R.L.: FLOWERS CHRISTIANE | AQUAPROF | Lasters F | ANGELE PUYPE | STEDELIJK MUSEUM

Other related companies as Gap Informatique S.P.R.L.: FLOWERS CHRISTIANE | AQUAPROF | Lasters F | ANGELE PUYPE | STEDELIJK MUSEUM

Gap Informatique S.P.R.L. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gap Informatique S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06325622558. Het bedrijf Gap Informatique S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Bois St Jean 20 4102 Ougrée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 736,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data Services. Lijst met producten zijn Data services.
De hoofdactiviteit van Gap Informatique S.P.R.L. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gap Informatique S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gap Informatique S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Gap Informatique S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gap Informatique S.P.R.L. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gap Informatique S.P.R.L., company assigned to the tax number BE06325622558. The company Gap Informatique S.P.R.L. is located at the address: Rue Bois St Jean 20 4102 Ougrée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 736,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data Services. List of products are Data services.
The main activity of Gap Informatique S.P.R.L. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gap Informatique S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Gap Informatique S.P.R.L., open positions, location of Gap Informatique S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gap Informatique S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gap Informatique S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gap Informatique S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gap Informatique S.P.R.L., employees, financial statistics.