FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL

Contactgegevens FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): La Motte 2/A 4130 Esneux - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-80-38-25 32-43-80-38-25

Fax (fax): 32-43-80-30-88 32-43-80-30-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL
Products information FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04150878906
Ondernemingsnummer: 5821624755
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 537,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Farm machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL
(Get full report from official database of BE for FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL
Addition kinds of activities for FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL

361201. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
01719908. Framboos boerderij | Raspberry farm
49520000. Rioolsystemen | Sewerage systems
51991002. Posters | Posters
73590202. Verkoop van automaten | Vending machine rental
80110512. Oogarts | Oculist

Werken bij FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Warehouse - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een supervisor Warehouse. Taken: Je staat in voor de organisatie van het magazijn alsook de stocktelling. Orders in - en uitboeken met computer. Verschoven uurrooster: week 1: 6 - 14u30 week 2: 10-  18u30

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Hertsberge 20u/week (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een home manager (m/v) voor een gastgezin wonende in Hertsberge. Als home manager staat u voornamelijk in voor het poetsen, wassen & strijken en andere huishoudelijke taken. U kan zelfstandig werken en hebt een goeie werkorganisatie. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

  • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET BROODPUNT

    Type: Flexijob

    We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL. Laat een reactie achter voor FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL. FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL. Leave a respond for FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL. FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL op de google maps. Adres en contacten FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL
Location of FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL on the google maps. Address and contacts of FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL: FLETABLISSEMENTS VRANCKEN SA | Wegria J-M | Goris Johan BVBA | PAUL VAN SPEYBROEK | 'T KLOKKENHUIS

Other related companies as FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL: FLETABLISSEMENTS VRANCKEN SA | Wegria J-M | Goris Johan BVBA | PAUL VAN SPEYBROEK | 'T KLOKKENHUIS

FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04150878906. Het bedrijf FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL bevindt zich op het adres: La Motte 2/A 4130 Esneux - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 537,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Farm machines. Producten gemaakt in FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL, openstaande posities, locatie van FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL op de kaart.

FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL, company assigned to the tax number BE04150878906. The company FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL is located at the address: La Motte 2/A 4130 Esneux - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 537,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Farm machines. Products created in FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL were not found.
The main activity of FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL is not available. You also can look at reviews of FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL, open positions, location of FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPIRNAY JEAN-MARIE SPRL, employees, financial statistics.