Cosinus Computer

Contactgegevens Cosinus Computer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cosinus Computer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cosinus Computer

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Enfer 27; 1495; Villers-la-Ville (Mellery), België

Telefoon (phone): 071 87 51 64 (+32-071 87 51 64) 071 87 51 64 (+32-071 87 51 64)

Fax (fax): 071 87 51 64 (+32-071 87 51 64) 071 87 51 64 (+32-071 87 51 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cosinus Computer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cosinus Computer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cosinus Computer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cosinus Computer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cosinus Computer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cosinus Computer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cosinus Computer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cosinus Computer
Products information Cosinus Computer

BTW identificatienummer (tax): BE05712585449
Ondernemingsnummer: 2819610595
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Cosinus Computer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Spare parts for computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cosinus Computer
(Get full report from official database of BE for Cosinus Computer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cosinus Computer
Addition kinds of activities for Cosinus Computer

25429903. Hellingshoeken of sloten, behalve hout | Shelving angles or slotted bars, except wood
30899926. Auto-onderdelen, plastic | Automotive parts, plastic
35469904. Hamers, draagbaar: elektrisch of pneumatisch, chipping, enz. | Hammers, portable: electric or pneumatic, chipping, etc.
35590103. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, industrieel | Buttonhole and eyelet machines and attachments, industrial
36210205. Inverters, roterende: elektrisch | Inverters, rotating: electrical
38739907. Timers voor industrieel gebruik, alleen klokmechanisme | Timers for industrial use, clockwork mechanism only
50120101. Autoverhuur | Automobile auction
60999905. Fiduciaire agentschappen anders dan onroerend goed of vertrouwen | Fiduciary agencies other than real estate or trust
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij Cosinus Computer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cosinus Computer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cosinus Computer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cosinus Computer. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van Cosinus Computer in sociale netwerken
Look for responds of Cosinus Computer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cosinus Computer. Laat een reactie achter voor Cosinus Computer. Cosinus Computer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cosinus Computer. Leave a respond for Cosinus Computer. Cosinus Computer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cosinus Computer op de google maps. Adres en contacten Cosinus Computer
Location of Cosinus Computer on the google maps. Address and contacts of Cosinus Computer

Andere gerelateerde bedrijven als come Cosinus Computer Cosinus Computer: RENE KETTELS | SLEEPY-DE ZWAAN | PEUGEOT CENTRUM GARAGE | SIMEONE SABBATO | HENDRIK SCHAUTTEET

Other related companies as Cosinus Computer: RENE KETTELS | SLEEPY-DE ZWAAN | PEUGEOT CENTRUM GARAGE | SIMEONE SABBATO | HENDRIK SCHAUTTEET

Cosinus Computer is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cosinus Computer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05712585449. Het bedrijf Cosinus Computer bevindt zich op het adres: Rue de l'Enfer 27; 1495; Villers-la-Ville (Mellery). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 159,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Spare parts for computers. Producten gemaakt in Cosinus Computer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cosinus Computer is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cosinus Computer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cosinus Computer, openstaande posities, locatie van Cosinus Computer op de kaart.

Cosinus Computer is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cosinus Computer, company assigned to the tax number BE05712585449. The company Cosinus Computer is located at the address: Rue de l'Enfer 27; 1495; Villers-la-Ville (Mellery). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 159,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Spare parts for computers. Products created in Cosinus Computer were not found.
The main activity of Cosinus Computer is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cosinus Computer is not available. You also can look at reviews of Cosinus Computer, open positions, location of Cosinus Computer on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cosinus Computer, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cosinus Computer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cosinus Computer, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cosinus Computer, employees, financial statistics.