SLEEPY-DE ZWAAN

Contactgegevens SLEEPY-DE ZWAAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLEEPY-DE ZWAAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLEEPY-DE ZWAAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 1124; 9041; Gent (Oostakker), België

Telefoon (phone): 09 355 98 01 (+32-09 355 98 01) 09 355 98 01 (+32-09 355 98 01)

Fax (fax): +32 (16) 154-86-52 +32 (16) 154-86-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLEEPY-DE ZWAAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLEEPY-DE ZWAAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLEEPY-DE ZWAAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLEEPY-DE ZWAAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLEEPY-DE ZWAAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLEEPY-DE ZWAAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLEEPY-DE ZWAAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLEEPY-DE ZWAAN
Products information SLEEPY-DE ZWAAN

BTW identificatienummer (tax): BE07959838867
Ondernemingsnummer: 1557830810
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Beds & mattresses - Retail; Blankets & bedspreads - Retail; Furniture - General

Product categorie (product category): Household linen - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLEEPY-DE ZWAAN
(Get full report from official database of BE for SLEEPY-DE ZWAAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLEEPY-DE ZWAAN
Addition kinds of activities for SLEEPY-DE ZWAAN

362102. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
22110607. Zitbedekking, auto: katoen | Seat cover cloth, automobile: cotton
22829902. Terugdraaien van garen | Rewinding of yarn
26790202. Gerechten, geperste en gegoten pulp: uit aangekocht materiaal | Dishes, pressed and molded pulp: from purchased material
35780300. Bankmachines | Banking machines
49590302. Milieuopruimingsdiensten | Environmental cleanup services
73360200. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production

Werken bij SLEEPY-DE ZWAAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLEEPY-DE ZWAAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLEEPY-DE ZWAAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLEEPY-DE ZWAAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: MC DONALDS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

Zoek naar antwoorden van SLEEPY-DE ZWAAN in sociale netwerken
Look for responds of SLEEPY-DE ZWAAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLEEPY-DE ZWAAN. Laat een reactie achter voor SLEEPY-DE ZWAAN. SLEEPY-DE ZWAAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLEEPY-DE ZWAAN. Leave a respond for SLEEPY-DE ZWAAN. SLEEPY-DE ZWAAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLEEPY-DE ZWAAN op de google maps. Adres en contacten SLEEPY-DE ZWAAN
Location of SLEEPY-DE ZWAAN on the google maps. Address and contacts of SLEEPY-DE ZWAAN

Andere gerelateerde bedrijven als come SLEEPY-DE ZWAAN SLEEPY-DE ZWAAN: BEAUTY NAILS CENTER | FINA | LODEWIJK DE CLERCQ | A. Ainaut SPRL | UWANTEGE, SAIDATH

Other related companies as SLEEPY-DE ZWAAN: BEAUTY NAILS CENTER | FINA | LODEWIJK DE CLERCQ | A. Ainaut SPRL | UWANTEGE, SAIDATH

SLEEPY-DE ZWAAN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLEEPY-DE ZWAAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07959838867. Het bedrijf SLEEPY-DE ZWAAN bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 1124; 9041; Gent (Oostakker). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Household linen - Retail. Lijst met producten zijn Beds & mattresses - Retail; Blankets & bedspreads - Retail; Furniture - General.
De hoofdactiviteit van SLEEPY-DE ZWAAN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLEEPY-DE ZWAAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLEEPY-DE ZWAAN, openstaande posities, locatie van SLEEPY-DE ZWAAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SLEEPY-DE ZWAAN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLEEPY-DE ZWAAN, company assigned to the tax number BE07959838867. The company SLEEPY-DE ZWAAN is located at the address: Antwerpsesteenweg 1124; 9041; Gent (Oostakker). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Household linen - Retail. List of products are Beds & mattresses - Retail; Blankets & bedspreads - Retail; Furniture - General.
The main activity of SLEEPY-DE ZWAAN is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SLEEPY-DE ZWAAN is not available. You also can look at reviews of SLEEPY-DE ZWAAN, open positions, location of SLEEPY-DE ZWAAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLEEPY-DE ZWAAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLEEPY-DE ZWAAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLEEPY-DE ZWAAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLEEPY-DE ZWAAN, employees, financial statistics.