Wisa BVBA

Contactgegevens Wisa BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wisa BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wisa BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 48; 1910; Kampenhout, België

Telefoon (phone): 016 61 85 00 (+32-016 61 85 00) 016 61 85 00 (+32-016 61 85 00)

Fax (fax): 016 61 85 01 (+32-016 61 85 01) 016 61 85 01 (+32-016 61 85 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wisa BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wisa BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wisa BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wisa BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wisa BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wisa BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wisa BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wisa BVBA
Products information Wisa BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07277587890
Ondernemingsnummer: 9431732177
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Wisa BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wisa BVBA
(Get full report from official database of BE for Wisa BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wisa BVBA
Addition kinds of activities for Wisa BVBA

374303. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
34829903. Kernen, kogel: 30 mm. | Cores, bullet: 30 mm. and below
35450201. Motoren, metaalbewerking | Counterbores, metalworking
35650101. Luchtmachines, voor dranken | Aerating machines, for beverages
39310115. Orgaanonderdelen en materialen | Organ parts and materials
39991102. Bootmodellen, behalve speelgoed | Boat models, except toy
73710301. Ontwikkeling van computer software | Computer software development

Werken bij Wisa BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wisa BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wisa BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wisa BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Wisa BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wisa BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wisa BVBA. Laat een reactie achter voor Wisa BVBA. Wisa BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wisa BVBA. Leave a respond for Wisa BVBA. Wisa BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wisa BVBA op de google maps. Adres en contacten Wisa BVBA
Location of Wisa BVBA on the google maps. Address and contacts of Wisa BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wisa BVBA Wisa BVBA: VANDERSTRAETEN | LERUITE FUN?RAILLES | de Froidmont | IMRE SZELES | S.I.V.O.

Other related companies as Wisa BVBA: VANDERSTRAETEN | LERUITE FUN?RAILLES | de Froidmont | IMRE SZELES | S.I.V.O.

Wisa BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wisa BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07277587890. Het bedrijf Wisa BVBA bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 48; 1910; Kampenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in Wisa BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wisa BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wisa BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wisa BVBA, openstaande posities, locatie van Wisa BVBA op de kaart.

Wisa BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wisa BVBA, company assigned to the tax number BE07277587890. The company Wisa BVBA is located at the address: Mechelsesteenweg 48; 1910; Kampenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Software. Products created in Wisa BVBA were not found.
The main activity of Wisa BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Wisa BVBA is not available. You also can look at reviews of Wisa BVBA, open positions, location of Wisa BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wisa BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wisa BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wisa BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wisa BVBA, employees, financial statistics.